2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046948 بازدید | 684566 پست
ایمونولوزی کجا رفتی 

این دکتر ایمولوژی که ارجاعم داد به دکتر روماتولوژی دکتر مریم توکلی بود. قبلا پیش دکتری که بیمارستان گاندی بودم رفتم اون گفته بود احتیاج به چیزی ندارم الان حضور ذهن ندارم اسمشونو

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی قلبش هم تشکیل نشد؟😔😔 چرا اکثر آی وی افیا اینطوری میشن اخه😔😔 بازم جنین داری؟

نه گلم متاسفانه به قلب نرسید، نمی‌دونم والا منم خودم فکرم خیلی مشغول این مسئله ست، بله خدا رو شکر بازم جنین دارم.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ببین من روز دوشنبه رفتم مهمونی که آمپولم نبود رفتم داروخونه بدون نسخه خریدم آزاد ۸۱ داد بهم یعنی تو ...

اره ما یه دونه مجبور شدیم آزاد بخریم. همش یاد اصحاب کهف می افتم. این افزایش قیمتی که ما ماه به ماه می بینیم اونا تو اون سیصد سال ندیدن

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش
سلام عزیزم اگر فعلا انوکسا داری همونا رو بزن از داروخانه بپرس تا چه تاریخی سقف تون پر شده روز بعدش ...

تا یکشنبه دارم. متاسفانه داروخونه میگه سیستم تعداد بیشتری نشون میده که داریم ولی همون کار انجام میدیم. توکل ب خدا

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش
نه گلم متاسفانه به قلب نرسید، نمی‌دونم والا منم خودم فکرم خیلی مشغول این مسئله ست، بله خدا رو شکر با ...

خداروشکر که جنین داری..

چن تا انتقال ناموفق داشتی تاحالا؟آزمایشات ایمنی وانعقادی انجام دادی؟ 

ساک حاملگی دیده شده بود توهمون انتقالت؟

بچه ها میگم من اون هفته با سونو واژینال شش هفته و پنج روز بودم..طبیعتا دیروز بایستی هشت هفته و یک روز باشم..دکتر این دفعه سونو شکمیم کرد گفت هشت هفته صدا قلبشو هم برام گذاشت گفت خیلی خوبه ..فقط موندم اون یه روز چی شد؟😢

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
اگه دکتر بران نوشته باید بری تامین اجتماعی تاییدش کنه که داروخونه بیمه را حساب کنه منم گاهی امپول ه ...

امپولام یکشنبه تموم میشه. شنبه قراره بریم تامین اجتماعی ببینیم چی میشه. مرسی عزیزم از پاسخت

به دکتر بگو به نام خواهرت یا همسرت بنویسه چند تا رو تا مشکل سیستم برطرف شه بعد دوباره به نام خودت ...

همون کار کردم. زنگ زدم مطب گفتم ب اسم همسرم بزنه قبول نکردن. خیلی هم اصرار کردم. کاری هم براشون نداره. نسخه الکترونیکیه دیگه. خودمم موندم چرا آخه قبول نکردن

سلام عزیزدلم بخوبیت شما خوبی؟ والا ببین منم همینو فکر میکنم که زیاد نمیشه فقط درصورتیکه خطای سونوگر ...

فدات شم ممنونم عزیرم ....در هر صورت من سرکلاژ کردم .....اینجوری خیالم راحت خره

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
مینیموم فشارت بالاست گلم دکتر به من گفت نهایت بالای هشت و نیم نباشه دوباره بگیر اگه بالا بود حتما بر ...

مرسی از پاسخگوییت عزیزم آنا جون بعد شام گرفتم  اینجوری بود ، چه زمان باید بگیرم ؟؟؟؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
تا انومالی ۳۶ ولی ۲۸ هفته رفتم ۲۷ بود

عزیزم شما هم سرکلاژ کردین؟۳۶ تو انومالی و و ۲۷ سونو واژنال بودن؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
مرسی از پاسخگوییت عزیزم آنا جون بعد شام گرفتم  اینجوری بود ، چه زمان باید بگیرم ؟؟؟؟

خواهش عزیزم فرقی نمیکنه ساعتش عزیزم همین الان بازم بگیر کلا فشار باید تنظیم باشه حالا هر موقع

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
خواهش عزیزم فرقی نمیکنه ساعتش عزیزم همین الان بازم بگیر کلا فشار باید تنظیم باشه حالا هر موقع

گرفتم همون موقع ۱۰۹ روی ۸۰ بود کلا من قبل بارداری مشکل فشار نداشتم نمیدونم چرا مینیمومم بالا بود 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍