2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046234 بازدید | 684505 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از الان افسرده شدم پری روز توی دستشویی بلند بلند گریه کردم دارم دیونه میشم خیلی سعی میکنم خوب باش ...

آره عزیزم میفهمم چی میگی حیفه واقعا این روزامونه 

روزایی که چندین ساله انتظارشو میکشیدیم اینجوری به خاطره تلخ بگذره انشاءالله زودی از این حال وهوا دربیایم وبرسیم به روزای خوب وخوشش

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
توکل بخدا عزیزم منم دارم میخونم. توکل بخدا اسمتون چیه اسم من فاطمه هستش

من سحر هستم عزیزم، خوشبختم 🌹 من همیشه توکلم به بی بی فاطمه هست، این بار هم به ایشون متوسل شدم تا از خدا بخوان بهترین رو برام رقم بزنه ⁦❤️⁩🙏

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
یعنی این درد و شما هم داشتین خیلی میترسم خیلی  میگم شاید استرس داشتم این باعث خارج از رحمی شدن ...

سلام گلم 

شما که بتات کم کم رفته بالا اصولا خارج رحمی بتای خیلی بالایی دارن و درد شدید و عجیب شکمی، به قول یکی از دوستان انگار زایمان طبیعی پس نگران نباش عزيزم 

حالا باز فردا برو ببین چی میگن، ولی من دقیقا مثل شما بودم، وسط سیکلم که قطع کردم استرادیولمو بعدش فک ...

ممنونم گلم ک گفتی بهم. موندم که چرا چیزی در این باره نمیدونستم. تازه تو سیکل قبلی من یهو داروهامو همون روز قطع کردم. ولی این دفعه گف کم کم قطع کنم. نمیدونم شایدم من عجله کردم برا قطع کردنش اگه یه 4-5 روز دیگه هم ادامه میدادم احتمال زیاد همون سر موعدم یا یکی دو روز مونده بهش پریود میشدم. فک کنم خودمم اشتباه کردم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها من الان انقدر بلند بلند گریه کردم که به هق هق افتادم😭😭😭😭😭😭برا نی نیم که اتفاقی نمیفته خ ...

عزیززز دلم. چرا اخه؟   به روزای خوبی که میاد فک کن. ب بوی نی نی و..  

نگران نباش هیچیش نمیشه. ان شاالله این حال بد میره و ازین ببعد فقط امید و شادی میاد جاش  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم روغن سیاه دانه هر شب میمالیدم و میبستم شکممو موکسا تراپی کردم طب سوزنی رفتم پرهیز غذای س ...

وای منم هر شب میمالم پرهیز هم دارم فقط هم گرمی میخورم که .....چند روز دیگه انتقالمه ان شالله

من بتام مثبت شده و شنبه سونو دارم  درد سمت چپ شکمم گاهی میگیره ول می‌کنه میترسم خارج از رحمی ب ...

مادر شدنت مبارک عزیزم😍

نه عزیزم طبیعی

من جوری تخمدانم درد میکرد و میسوخت که میگفتم صد در صد خارج رحمی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
مبارکتون باشه😍😍😍شماسرویکستون چندبود؟

تا انومالی ۳۶

ولی ۲۸ هفته رفتم ۲۷ بود

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام عزیزدلم قدم نورسیده هات مبارک وپراز خیر وبرکت براتون حالشون خوبه؟ خودت چطوری؟ بهتر شدی؟

سلام عزیزم

اره خداروشکر هممون خوبیم😍

یاسمین جون نی نی ها خوبن؟ بازم تبریک میگم عزیزم یکم از تجربه زایمانت برامون بگو چطور بود از دکترت بی ...

فدات عزیزم

من زایمانم سر از کمر بود دکتر عارفی بیمارستان بهمن

سر از کمر عالیه چون تا درد زیاد داشتم سر بودم

فقط راه رفتن و نشستن سخته تا سه چهار روز که بعدش راه میفتی