2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
ببین بستگی به جنینت داره من از ۱۲ تا جنینم فقط ۴تاش قابلیت بلاست شدن رو داشتن که قبل انتقالم ۴تارو گ ...

باید چطور باشه که بلاست کنن

من ۳ تا جنین ۵ یا ۶ سلولی هم داشتم که گفتن برات میزاریم تابلاست بشه بعد زنگ زدن گفتن نشد

مرسی گلم فعلا که انگار آزمایش ادرارم عفونت نبوده من اشتباه میکردم رنگش فقط کدر بوده دکتر گفت حالا من ...

عزیزم نگران نباش شماعفونت نداری

من ازاول بارداری واسه عفونت ادراری هرماه آزمایش میدم و هرماه واسه چندروز یه نوع آنتی بیوتیک بهم میده تا الانم خداروشکر مشکلی نبوده حتی آنتی بیوتیک آخری که بهم داد مصرفش و نت زده بود دربارداری ممنوع ولی دکتر به من داد وگفت بایدحتما استفاده کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای عزیزدلم ممنونم که دعام کردی😭😭😭انشالا من ۷ ساله منتظرم خاهرم ۱۰ سال منتظره انشالا که دله مادرم ...

انشالله به حق شش ماهه کربلا حضرت علی اصغر هم شما و هم خواهرتون دامنتون سبز شه 🤲🤲

دوستان شهر ما سزارین قبول نمیکنن دکترزنان میگه باید حتما درد طبیعی و بکشی اگه نشد بعد سزارین  بیمارستان خصوصیم میخام برم قبول نمیکنن

اخه بعد این همه انتظار نمیگن‌اگه مشکلی پیش بیاد کی میخاد جواب بده

من احتمال زیاد هپارین و بعد زایمان هم باید استفاده کنم 

میشه به دکتر روماتولوژی بگم بخاطر مصرف هپارین واسم سزارین بنویسه؟

نامه بهم‌ داده بخاطر رماتیسم و لوپوس که دارم طبیعی نمیشه ولی بارم‌قبول نکردن

خواهشا اگه میدونین میشه کمک کنین واسه مصرف هپارین نامه بگیرم واسه سزارین؟

انشالله به حق شش ماهه کربلا حضرت علی اصغر هم شما و هم خواهرتون دامنتون سبز شه 🤲🤲

مرسی عزیزدلم ممنون فداتشم😍😍😍همچنین خودتون عزیزم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
نه غیر عادی نیست پفم ورم ندارم مثلا دماغم خیلی چاق شده خودمم چاق شدم  چی بگم والا از اول چون ت ...

عزیزم چند کیلو اضافه کردی؟ من تو بارداری اولش وزن کم کردم بعدش ۲۴ کیلو اضافه کردم اصلا نگران نباش دکترمم گفت چون فشار و قند و همه چیت خوبه هیچ ایرادی نداره الان دوماهه که زایمان کردم از اون ۲۴ کیلو ۱۵ کیلو کم کردم ۵ کیلوش که فقط جفت و بچه و کیسه ابه ۱۰ کیلوام تو دو ماه کم کردم دیگه ام قصد ندارم لاغرترشم ولی دارم میشم😑😑😑

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
دردش قابل تحمله یعنی؟

منم میخواستم پمپ درد بگیرم به دکترم گفتم قبول کرد اما پرستار اونجا گفت این کارو نکرد همش مواد مخدره میگه مسکنش خیلی قویه برای بچه خوب نیست ببین دردش فقط تا وقتیه که بیان بهت بگن قدم بزن اولین قدمو که بزنی انکار تموم دردت یدفعه از نصفم کمتر میشه فقط همون قدم زدن اولش سخته بعد راحت میشی حتما حتما تند تند پاشو و قدم بزن اگه میخوای دردت ارومشه

عزیزم چند کیلو اضافه کردی؟ من تو بارداری اولش وزن کم کردم بعدش ۲۴ کیلو اضافه کردم اصلا نگران نباش دک ...

من از اول بارداری تا الان ۲۳ کیلو از اولم تهوع اینا نداشتم واسه همین هیچی کم نکردم از اول اضافه کردم منم قند و اینام نرمال بود چندین بار هم کشت ادرار دادم همه چی خوب بود فشارمم خوبه .

خودت به نی نی شیر میدی؟دعا کن واسم خیلی ناراحتم بخاطر وزنم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
منم میخواستم پمپ درد بگیرم به دکترم گفتم قبول کرد اما پرستار اونجا گفت این کارو نکرد همش مواد مخدره ...

پس نیاز نیست به پمپ درد

ممنونم عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من از اول بارداری تا الان ۲۳ کیلو از اولم تهوع اینا نداشتم واسه همین هیچی کم نکردم از اول اضافه کردم ...

اره عزیزم خودم شیر میدم ولی شبا موقع خواب شیر خشک میدم که چند ساعت بخوابه منم بخوابم🙂🙂.بخاطر وزنت اصلا ناراحت نباش بعد زایمان سریع کم میکنی منکه اینطوری بودم منم خیلی غذا میخوروم مثلا ۱۰ شب شام میخورم دوباره ۳ شب پا میشدم برنج و خورشت میخوردم😂😂

اره عزیزم خودم شیر میدم ولی شبا موقع خواب شیر خشک میدم که چند ساعت بخوابه منم بخوابم🙂🙂.بخاطر وزنت ...

منم همینطوریم😂😂😂دستت درد نکنه عزیزم خیالم راحت شد