2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047020 بازدید | 684567 پست
آره عزیزم من برعکس از بی بی زدن خوشم میاد😂 الانم که تو ماه ۷ هستم یه وقتا به شوهرم میگم یه بی بی بگ ...

الهی عزیززم😂 الان دیگه بی بی میزنی  خط دومش خیییییلی پررنگه چه کیفی میده

دست راستت رو سر من😍😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی عزیززم😂 الان دیگه بی بی میزنی  خط دومش خیییییلی پررنگه چه کیفی میده دست راستت رو سر من😍 ...

انشاءالله باب الحوائج حاجت دلتو بده عزیزم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سارا جان شما تا الان پف کردی؟

پف که اره تا الان ۲۳ کیلو اضافه کردم😑😑😑😑😑

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مرسی گلم فعلا که انگار آزمایش ادرارم عفونت نبوده من اشتباه میکردم رنگش فقط کدر بوده دکتر گفت حالا من ...

ان شاالله که عفونت نیست

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دردش قابل تحمله یعنی؟

سارا جان من با دوتا از دوستام صحبت میکردم درمورد سزارین میگفتن حتما بی حسی بکنی بهتره چون تا وقتی بی حسی متوجه دردت اصلا نمیشی بعد اونم بی حسی بره خیلی کمه دردت وشیاف میزنن آروم میشی ولی بیهوشی همون که به هوش بیای خیلی درد داری چون من میگفتم از ترسم میگم بیهوش کنن که چیزی نفهمم اینجوری میگفتن جفتشون

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
انشاءالله به این وقت اذانی مثبتی عزیزم دلم روشنه برات 

وای عزیزدلم ممنونم که دعام کردی😭😭😭انشالا من ۷ ساله منتظرم خاهرم ۱۰ سال منتظره انشالا که دله مادرم شاد بشه 🥺

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
داروهات چیه نیاز جون؟

قربونت برم من متفورمین فولیک اسید فرتیل سی ام و امپول پروژستورن و استرادیول 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام پروانه جون خوبم عزیزم شکر. ممنونم از احوال پرسیت بهترم خدا رو شکر ❤

سلام عزیزدلم حالت خوبه؟ فقط خدا میدونه چقدر برا اتفاقی که برات افتاده ناراحتم 

خداروشکر که حالت بهتره وانشاءالله روز به روز بهتر میشی و یه معجزه شیرین خدا میذاره تو دلت به حق باب الحوائج 

از پاپیون خبر نداری؟ پانکچر کرد چیشد؟ انتقال داد یا نه؟

بی معرفت شده از بعد پانکچرش اصلا نیومده دیگه 

سلام پروانه جون خوبم عزیزم شکر. ممنونم از احوال پرسیت بهترم خدا رو شکر ❤

سلام ساراجونم خیلی متاسف شدم😔😔اون شب که فهمیدم چی شده کلی گریه کردم😔😔😔خیلی سخته ولی خب ی حکمتی بوده حتما مطمئنم بزودی جواب همه سختیا رو میگیری.خداروشکر که بهتر شدی قوی تر از قبل ادامه بده عزیزم

پف که اره تا الان ۲۳ کیلو اضافه کردم😑😑😑😑😑

سارا افزایش وزنت طبیعیه؟ پف غیر عادی که نکردی؟

سارا جان من با دوتا از دوستام صحبت میکردم درمورد سزارین میگفتن حتما بی حسی بکنی بهتره چون تا وقتی بی ...

ممنونم عزیزم اره منم دوست دارم بی حسی باشه که نی نیو ببینم درجا ولی به هر کی میگم میگه پمپ درد بگیر نگیری سخته و ازین حرفا

سارا افزایش وزنت طبیعیه؟ پف غیر عادی که نکردی؟

نه غیر عادی نیست پفم ورم ندارم مثلا دماغم خیلی چاق شده خودمم چاق شدم 

چی بگم والا از اول چون تهوع زیاد نداشتم غذا زیاد میخورم همینجوری دارم وزن اضافه میکنم البته افزایش وزنم یه دفعه نیست از اول بارداری تا الانه خیلی ناراحتم میگم کی می خواد کم کنه ولی من تو حونه حتی شوهرم اجازه نمیده دو تا لیوان بشورم غذامو مامانم درست میکنه کارای خونه رو هم شوهرم 

اگه بفهمه دو تا لیوان شستم اینقدر داد و بیداد میکنه نهایت فعالیتم اینه که تو خونه راه برم اونم وقتی شوهرم نیست ی سره هم غذا میخورم نخورم ضعف میکنم نمی دونم چیکار کنم😔😔