2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
توکل بخدا عزیز دلم آره الان دکتر گفت نمیتونم هیچ ریسکی کنم فعلا تا دوازده هفتگی تحمل کن بعدش داروها ...

قربونت برم انشاءالله همه چی خیلی خوب پیش می‌ره آره همه چی رو رعایت کن و فقط آرامش داشته باش و توکل کن به خدا..نفس عمیق و آب زیاد خوردن و خواب کافی هم داشته باش .. انشاالله خدا معجزه ش رو بازم نشونت میده

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
میتونی بگی که اذیت میشیم یه کپسول میدن و شیاف میدن برا ماها تو مرکز دادن حتی یه ربع اونجا موند بعد ا ...

باشه فاطمه جان اتفاقا نمی‌دونستم چنین کپسولی وجود داره موقع انتقال حتما استفاده میکنم به امید خدا..

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شاالله.خودمم اشکم درآمد 

عزیزمی که انشاالله ما هم همه حاجت روا میشیم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
قربونت برم انشاءالله همه چی خیلی خوب پیش می‌ره آره همه چی رو رعایت کن و فقط آرامش داشته باش و توکل ک ...

عزیزمی که چشم ممنون از دعای قشنگت

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اانتقال با بی هوشی نمیشه؟اگه خودم بخام چن دقیقه طول کشید انتقال؟

چرا با بی هوشی هم میشه این جا بودن دخترایی که بیهوشی داشتن..خیلی طول نمی کشه فکر کنم ده دقیقه اینا باشه ..ولی سخت بود برای من ..هرچی بدنت شل بگیری راحت تره ..ولی تو این همه ترس داری بگو بی هوش کنن که استرس هم نداشته باشی ..من این بار انتقال دادنی میگم از اون کپسول های شل کننده عضلات بدن گرچه بازم حسش میکنم..

باشه فاطمه جان اتفاقا نمی‌دونستم چنین کپسولی وجود داره موقع انتقال حتما استفاده میکنم به امید خدا..

انشاالله که اتفاقای خوبی برات بیافته و نتیجه مطلوب بگیری گلم

منم با بیهوشی انتقال دادم سری آخر.  خیلی هم بهتر بود چون منم درد شدید میگرفتم و خودمم سف ...

چقدر خوب که دکترتون قبول کردم من این سیکل که رفته بودم برای انتقال که کنسل کردمش با دکترم صحبت کردم قبول نکرد 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

انشاءالله مرسی فاطمه جان 🙏🙏

چرا با بی هوشی هم میشه این جا بودن دخترایی که بیهوشی داشتن..خیلی طول نمی کشه فکر کنم ده دقیقه اینا ب ...

به ما قبل انتقال دیازپام تزریق میکردن ولی بازم من میترسم و میدونم همش از ذهنمه ولی نمیتونم اصلا کنترلش کنم متاسفانه سری دوم هی با خودم میگفتم تو می تونی تو میتونی مثلا دلداری میدادم خودمو 😂

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
روزی ۳۶ واحد یا ۴۸ (یادم نیس )سینال و دوتا اچ ام جی

ممنون از پاسخگویتون عزیزم 🙏🏻

سلام عزیزم حالت چطوره.خداروهزلرمرتبه شکر اینقدرامروز نمازصبح دعات کردم.ساعت ۱۱ با دوستم ذکریا جوادالائمه ادرکنی گرفتیم.خداروصدهزارمرتبه شکر.ان شاءالله سالم وسلامت رشدمیکنه وهیچ مشکلی برای خودت ومیوه دلت بوجود نمیاد. من دوستم همین مشکل داشت وهمراه باجنین رشد کرد بزرگ شده بودموقع زایمان دیگه دکترا  با ریسک خیلی بالا تونستند هم جنین وهم فیبروم خارج کنن.الانم دخترش ۵سالش شده.گر نگهدار من آن است که خودمی داند شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد.امیدت به خداباشه فقط به قشنگی هاش فکر کن تغذیه خوب واستراحت کافی داشته باش همش امتحان تومیتونی سربلند بشی.ذکر یاجوادالائمه ادرکنی نذر کن وبفرست

خیلی گره گشاست. خدا بحق میوه دل امام رضا یه پسر سالم وصالح بهت بده خداروشکر عزیزم  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
خوبی عزیزم خودت چه خبر چیکار می کنی؟ ما هم میگذرونیم با استرس های این دوران

سلام گلم خوبم شکرخدا.ماهم میگذرونیم.امیدبه خداکه لطفش شامل حال منم بشه.شماهم برام دعاکنید  خیلی برات خوشحال شدم ان شاءالله ۹ماه به سلامتی طی کنی  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد