2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
ان شاءالله ک بارداری سالم میاد بغلت گلم 💓💓

توکل بخدا دعام کن خواهری امشب خدا عیدی همه مون و حاجت رواییمون بده

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اانتقال با بی هوشی نمیشه؟اگه خودم بخام چن دقیقه طول کشید انتقال؟

اره میشه انتقال با بیهوشی چرا نشه عزیزم سوند هم وصل میکنن راحت دسشویی هم نمیری قشششنگ راحت

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون از دلگرمی ت💗💗💕💕💕😍😍😍

عزیزمی که خواهری

چرا سوال تکراری میپرسی انقدر دوست خوبم؟ 😊

میدونم استرس داری ولی سعی کن استرس خودتو با فکر کردن به این چیزا بیشتر نکنی؟

دیروز من گفتم بله برای منهم با بیهوشی انتقال دادن خیلی راحت بود

۱۵ دقیقه بیهوش بودم، ۳ ساعت خوابیدم بعدش همونجا

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
چرا سوال تکراری میپرسی انقدر دوست خوبم؟ 😊 میدونم استرس داری ولی سعی کن استرس خودتو با فکر کردن به ...

اره استرس دارم همین جور سوال میکنم شرمنده گلم 💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💕💕

عیب نداره همه مون اینجوریم گلم من همه دخترا رو کچل کردم بعد انتقال مامان سوفی و که خیلی اذیت کردم😅😅😅😅

عزیزم رو خودت کار کن، سعی کن استرس به خودت ندی

حالا حالا ها اسپکلوم استفاده نمیشه برای شما

اصلا بهش فکر نکن دیگه

الان به همین مرحله که توش هستی فکر کن فقط به پانکچر

تا اون مرحله خدا بزرگه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام بچه های ای وی اف  میگم از اسپکلوم همون وسیله ک واژ ن باهاش باز میکنن تو کدوم مرحله ازش ...

سلام عزیزم .منم دقیقا مثل شما هستم و شدیدا از اسپوکولوم میترسم و صربان قلبم تو انتقال شدید میره بالا به دکترم گفتم میخوام بیهوشی انتقال بدم تا صربان نره بالا گفت تو بیهوشی هم همینه صربان میره بالا و قبول نکرد بیهوشی انتقال بدم .فقط تو کل مراحل روز انتقال ازش استفاده میشه اگه قبل پروسه عکس رنگی هم ازتون بخوان توی عکس رنگی هم استفاده میشه .ولی در حالت کلی دردی نداره ما چون میترسیم اذیت میشیم .هر راه حلی پیدا کردین به منم بگین لطفا🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

منم با بیهوشی انتقال دادم سری آخر. 

خیلی هم بهتر بود چون منم درد شدید میگرفتم و خودمم سفت میکردم که توی انتقال خوبه که شل بگیری خودتو و من نمیتونستم ولی با بیهوشی دیگه راحت برام انجام شد🥰

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام عزیزم .منم دقیقا مثل شما هستم و شدیدا از اسپوکولوم میترسم و صربان قلبم تو انتقال شدید میره بالا ...

واقعا باید اون دکتر که انقدر بی اهنیت به حال بیمار هست رو عوض میکردین

در چنین مواردی یا آرامبخش میدن یا بیهوش میکنن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
الهی آمین انشاالله وای بدنم مور مور شد انشاالله خدا حاجتمونو میده عزیزم خدا آخر همه چی و خوب نوشته ت ...

ان شاالله.خودمم اشکم درآمد 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...