2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
دوستان از همتون میخوام اگه زحمتی براتون نیست برای رشد جنین من یه آیت الکرسی بخونید 🥲🥲 ممنونم از هم ...

من براتون ایت الکرسی رو خوندم استرس رو از خودتون دور کنید .بزارین چند روز از موعد پریودتون بگذره هم بتاتون میره بالا هم بی بی چکتون پررنگ میشه 😍😍😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره عزیزم از امشب . 

به سلامتی .ان شاالله کلی جنین با کیفیت داشته باشین 🙏🏻😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
قربونت عزیزم ایشالا روزی خودت و بقیه بچه ها😍 واقعا وقتی ما با این شرایط شد برا همه میشه ! حتی دکترم ...

ان شاالله خیلی زود بغلش کنین نی نی و این مدت باقیمانده بارداری به سلامتی و راحت طی کنین 😍😍😍😍

من الان جواب آزمایش سومم اومد، بتا ۲۰ !!!!! اول ۴۳ بعد شد ۷۹ الان شده ۲۰ !!!!!! این یعنی داره سقط ...

نه خدا نکنه .ان شاالله که برات میمونه .خیلی ناراحت شدم بتاتون افت کرده ان شااله تا شنبه میره بالا .🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

نه چون با اونا سیکلهای قبلی به لکه بینی می افتادم گفتن دیگه مصرف نکنم، نه آزمایش انعقادی ندادم تابحا ...

عزیزم واقعا برات ناراحت شدم...ولی چرا نمیری پیش رزاقی یه معاینه بشی و ازمایش ایمنی و انعقادی و کامل بنویسه برات و نظرشونو بگن

به سلامتی فردا وارد هفته 8 میشین من 29 آذر بودم و دکتر گفت شنبه 8 هفته میشم

عزیزم سن بارداری ربطی به شروع سیکل نداره، بعضیا ۱۵-۱۶ سیکل انتقال میدن و بعضیا ۲۴-۲۵ سیکل

سن بارداری به تاریخ انتقال ربط داره و اینکه جنینها چند روزه بودن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️