2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیززززززززم     ممنونم گلم خیالم راحت شد

شکر خدا عزیزم دلم شکر خدا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
برات ی تسبیح صلوات میفرستم عزیزم    

عزیزمی که خدا حاجت دلتو بده 🌺🌺🌺🌺🌺😘😘😘

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من امروز همش از نافم درد میگیره مخصوصا خم و راست ک میشم. تا حالا اینجوری نشده بود از چی میتون ...

دارو چیا مصرف می‌کنی 

اونکه نوشته با مدیریت بختیاری؟ خوب کردی مرسی فدات شم

آره عزیزم

قربونت

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
البته شما توی سیکل انتقالی دیگه حالا که جنیناتم تشکیل شده فرق میکنه. چندتا جنین داری؟  میگن خی ...

۹تا تخمک داشتم ۲تا جنین شد😔

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
ممنونم عزیزم از راهنماییت نشتی ندارم پس 🤭 از فکرای بیخود دارم خل میشم 😬همش توهم میزنم به خودم ...

آره درک میکنم عزیزم

منم هی توهم مسمومیت بارداری میزنم دیوونه شدم😢

این نی نی بدنیا بیاد من ی نفس راحت بکشم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
آره درک میکنم عزیزم منم هی توهم مسمومیت بارداری میزنم دیوونه شدم😢 این نی نی بدنیا بیاد من ی نفس ر ...

بسلامتی میاد تو بغلت انشاالله 😍😍😍😍😍

بسلامتی میاد تو بغلت انشاالله 😍😍😍😍😍

ان شاالله ممنونم عزیزم😍😍

ان شاالله شما هم شنبه بری نی نی قشنگتو ببینی

۹تا تخمک داشتم ۲تا جنین شد😔

انشالله همین دوتا میمونن برات گلم. به همین خاطر گفتم میگن همه تخمکا رو خراب میکنن. من خودم ابن سینا تهران رفتم افتضاح بود. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دارو چیا مصرف می‌کنی 

الان چیز خاصی ندارم. فقط ویتامین دی و آ. اس آ . البته لووتروکسینم دارم. فک نکنم ب اینا مربوط باشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مثبته بتات چون طبیعی هستی مطمین باش  عدد بتا بالا خواهد رفت

خدا از زبونت بشنوه عزیزم ☺️☺️☺️ الان تو مامان شدی برام دعا کن ❤️🌷❤️🌷 مرسی یادم کردی مهربون 😘😘😘

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم