2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
سلام عزیزدلم من هفته ی پایینتر بودم برام منحنی رو زده بود ۹۰ درصد که دکترم گفت با این منحنی بره جلو ...

سلام عزیزم من اصلا نمیدونم راجع به منحنی فکرکنم ساراجون اطلاع دارن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه جنینهارو انتقال دادی ؟ ذخیره ات چنده ؟  من یه بار تخمک کشی داشتم ،اون داروهای لعنتی فکر کن ...

اره همشوانتقال دادن نشد.اره خیلی بده داروها.کیست میاره.حتمابرودکتر.ذخیرم۲/۲گفت خوبه

شما۶آذرپیش‌دکترتریاژ‌بودید؟ من‌تاحالا‌نرفتم‌پیش‌تریاژ دکترتریاژ‌‌گفت‌نزن‌دوزسوم‌رو؟ شماسیکل‌پانچر ...

سلام ساحل جان نه گلم من یازدهم پیش دکتر تریاژ بودم که دارو گرفتم و وارد سیکل پانکچر شدم به من گفتن نباید بزنی و اگر هم زدی تا یک ماه نباید اقدام کنی 

دکترم مصطفایی 

شش آذر انتقال داشتم منفی شدم و مجدد چهار بهمن ویزیت شدم و اقدام کردم 

سلام خانومامن امروزرفتم دکترگفت پریودشدم برم برای اینکه دوباره دوره تخمک کشی روشروع کنن.فقط گفت اینس ...

سلام دوست عزیزم منم مثل شما هستم هم پانکچر و هم دارو 

از الان شروع کن روزی سه تا بخور 

دوستان عزيزي كه الان باردار هستيد چه مكمل هايي مصرف ميكنيد؟ من امگا٣و. وال آرژنين وويتامين Eتوي خون ...

عزیزم سرخود چیزی مصرف نکن من تا هفته ۱۶ فقط فولیک اسید داشتم دکتر من معتقده زیر ۱۶ هفته نباید مکمل و ویتامین مصرف شه از هفته ۱۶ امگا سه  ویتامین دی  پرگنازون و آهن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اهان اخی عزیزم ایشالله به سلامتی

عزیزم سلام .من احتمالا دوهفته دیگه پانکچرمه بعدشم شاید فرش انتقال بده برام .‌میخوام ببینم شمام تعیین جنسیت بودین بعد پانکچر دوغ خوردی و کلا چیزای سرد بخوری مهم‌ نیست ؟ 

چه چیزایی رو رعایت کردی برای تغذیه عزیزم؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام خوبی انشالله کلی تخمک خوب داری دکلی جنین خوب میشن برات  بیا خبر بده چجوری؟چندتاتخمک داشتی ...

سلام خوبی؟  علائم داری شما؟ من هر چه داشتم از بین رفته. قبلا سینه درد داشتم مقداری الان هر روز داره کمتر میشه. می ترسم 🥺

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈