2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
سلام خوبی؟  علائم داری شما؟ من هر چه داشتم از بین رفته. قبلا سینه درد داشتم مقداری الان هر روز ...

سلام عزیزم

شما روز چند انتقالین؟

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم، من هفته پنجمم. پنج هفته و چهار روز.

باردارید؟

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚
سلام خوبی؟  علائم داری شما؟ من هر چه داشتم از بین رفته. قبلا سینه درد داشتم مقداری الان هر روز ...

سلام ممنونم اره منم سینه درد اکثرا داشتم کمتر شده ولی هست چون کیست دارم ولی علامت دیکه ای ندارم.شوهرم میگه بریم دوباره ازمایش بده😐اخه امروز ۲۸ روز از انتقالم گذشته

یا رب العالمین
سلام ممنونم اره منم سینه درد اکثرا داشتم کمتر شده ولی هست چون کیست دارم ولی علامت دیکه ای ندارم.شوهر ...

منم فیبروکیستیکم، به نظر خودم با این آمپولها و شیافها باید بیشتر درد داشت ولی همونم امروز خیلی کمتر شده. من چهارشنبه پنج هفته م می شد دیگه از نگرانی رفتم سونو کرد خود دکترم، ساک رو دید، بجای آزمایش می تونی بری سونو کنی، دیگه ساک مشخصه.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
منم فیبروکیستیکم، به نظر خودم با این آمپولها و شیافها باید بیستر درد داست ولی همونم امروز خیلی کمتر ...

دکترم گفته بیست وپنجم برم نمیخوام برم الکی معطل شم یوقت میگه هفته بعد هم بیا یا قلبشو نبینه استرس میگیرم 

یا رب العالمین

اینارو برای چی بالا میارید 😑

اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:) تُ دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش✌🏻من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖🏻مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشهقوی باش👊🏻دختر شکست نمی خورع🤟🏻
منم فیبروکیستیکم، به نظر خودم با این آمپولها و شیافها باید بیشتر درد داشت ولی همونم امروز خیلی کمتر ...

من قبلا گفتن فیبرو کیست ولی دوماه پیش که سونوشدم دوتا کیست دید جاشو توعکس مشخص کرده مثلا نوشته سینه چپ ساعت ۷ فکرکنم این غیر از فیبروکیسته درسته؟

یا رب العالمین
دکترم گفته بیست وپنجم برم نمیخوام برم الکی معطل شم یوقت میگه هفته بعد هم بیا یا قلبشو نبینه استرس می ...

آره می فهمم، منم رفتم خیلی کوتاه و محدود سونو کرد و گفت الان نمی خوام دست کاری بشه و در حد ساک رو دید. خیالمم راحت نشد چون ماها هر بار یک فکر و خیال داریم. همون روزی که گفته برو انشالله همه چیز عالیه.

آره می فهمم، منم رفتم خیلی کوتاه و محدود سونو کرد و گفت الان نمی خوام دست کاری بشه و در حد ساک رو دی ...

ممنون استرس دارم ولی سعی میکنم بهش فکر نکنم‌۹روز دیگه مونده.اصلا گاهی میگم نکنه چیزی نباشه یا فکرمیکنم‌چندتان😂 

یا رب العالمین
من قبلا گفتن فیبرو کیست ولی دوماه پیش که سونوشدم دوتا کیست دید جاشو توعکس مشخص کرده مثلا نوشته سینه ...

فکر نمی کنم فرقی داشته باشه. چون داروها روی ماها که فیبروکیستیکیم ممکنه به این شکل تاثیر بگذاره که مثلا دو سه تا کیستمون بزرگتر بشه.

فکر نمی کنم فرقی داشته باشه. چون داروها روی ماها که فیبروکیستیکیم ممکنه به این شکل تاثیر بگذاره که م ...

ممکنه روشیر دهی اینا اثر بزاره؟یا اولاش که تازه شیر اومده وسینه هاسفته ودردناک ما بدتر بشه؟

یا رب العالمین