2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047238 بازدید | 684581 پست
قربونت برم مرسی ک روحیه میدین  خداوند حفظتون کنه عزیزم...

امروز ازمایش میدی این دردو که میگی من از 4روز قبل انتقالم دارم از دکترم پرسیدم گفت طبیعیه بخاطر دارو هاس

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون سارای عزیز واسه من 37 هست بنظرت لازمه برم 

شکمی یه ذره بیشتر نشون میده حالا یه بارم واژینال چک بشی بد نیست خیالت راحت میشه😊

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اره تهرانم عزیزم میدونی کجا داره؟

داروخانه علیم دادا تو پیروزی یا داروخانه کلکتی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
اول خدا و بعد دکترم تنها انتخاب درستم توی عمرم انتخاب ایشون بود. سری اول ۵ تا تخمک دوتا جنین. سری دو ...

ذخیرت چند 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
دقیقا ۳ شنبه ها نیست تازه یادم افتاد فرداش هست. اگه شهر خودتون نداره همونجا بمون ویزیت بشو. شهر خودم ...

خواهر‌گلم‌سلام

انشالله‌خودت‌ونی‌نی‌خوبید؟

عزیزم‌من‌رفتم‌پیش‌‌دکترایمنی‌منوارجاع‌داد‌روماتولوژی

میخاستم‌ببینم‌دکتر‌روماتولوژی‌سی‌دی‌مارکرهارومینویسه‌یانه؟

هزینه‌سی‌دی‌مارکرها‌چقدرشد؟

هماتولوژی‌هم‌رفتم‌.گفتش‌بایدهپارین‌‌.اسیدفولیک‌۵.آسپیرین

وب‌کمپلکس‌مصرف‌کنم.براشماهم‌اینابود؟ازکی‌شروع‌میکنن؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
شکمی یه ذره بیشتر نشون میده حالا یه بارم واژینال چک بشی بد نیست خیالت راحت میشه😊

ممنون عزیزم بابت راهنماییت خیلی لطف کردی جواب دادی 

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
بهم یه قرص داده بود گفته بود در مواقع درد بخورم از روزی یکی تا سه تا ولی من نمیدونم منظورش چه دردیه ...

اسم قرص چیه

من از هفته۱۴ دارم نیفیدیپین میخورم تداخلی باهم ندارن

منم بتا زدم دردی نگرفتم فقط حرکت بچه ها کم شد

مطمئنی شکمت سرما نخورده؟

اره درد که واسه بزرگ‌شدن رحم هست ولی یسری دردها انقباضای کاذبه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
مرسی عزیزم که جوابمو دادی من دیروز دوتا آمپول ریه رو زدم یکی ده صبح یکی ده شب حالا دوتا دیگه مونده ب ...

۱۰۴ واسه بعد بتا بالا هست ولی نه اونقدر که بترسی

برنجتو کم یا حذف کن

نون سنگک بخور اونم کم

با ماست و کدو

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
اسم قرص چیه من از هفته۱۴ دارم نیفیدیپین میخورم تداخلی باهم ندارن منم بتا زدم دردی نگرفتم فقط حرکت ...

اسم قرصی که داده ایزوکسوپرین هست عزیزم.

والا نمیدونم از این آمپول هست یا نه ولی سرچ که کردمم زده بود ضعف و درد عضلانی.

بعد من مشکلم اینه تشخیص نمیدم درد انقباضی چجوریه دکترم بهم توضیح نداد چجور دردی فقط گفت در صورت درد.

قند ناشتام 104 بود قند دوساعت بعد دوساعت بعد صبحانم 119

آخه میگن این آمپول بتا قندو بالا میبره سر این ترسیدم.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
۱۰۴ واسه بعد بتا بالا هست ولی نه اونقدر که بترسی برنجتو کم یا حذف کن نون سنگک بخور اونم کم با ماس ...

باشه عزیزم ممنونم از راهنماییت والا من کلا صبحونه سنگک میخورم اوکی برنجم کم میکنم مرسی که گفتی گلم.

قند دوساعت بعدم صبحانمم 119 شد این خوبه فقط ناشتام بالا بود یکم حالا باز فردام بگیرم ببینم چی میشه توکل بخدا التماس دعا گلم بنظرت لازمه به دکترم الان بگم که قند ناشتام 104 بوده یا نه بزارم فردا هم بگیرم....

بعد یه سوال دیگه شما اون قرصی که دکترتون بهتون داده رو در چه مواقعی دارید میخورید چجور دردی مثلا؟

ببخشید خیلی سوال میکنم خدا نی نیاتو برات حفظ کنه عزیزم

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
امروز ازمایش میدی این دردو که میگی من از 4روز قبل انتقالم دارم از دکترم پرسیدم گفت طبیعیه بخاطر دارو ...

ن گلم فردا آزمایش میدم هیچ امیدی ندارم 😭😭😭😭

خسته شدم دارم دیوونه میشم دیگ... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...