2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047190 بازدید | 684580 پست
سلام دوستان کیا دکترشون توی هفته 17 یا 18 براشون سونو واژینال نوشته آخه دکترم واسه من نوشته ولی میتر ...

من ۱۶ هفته ۱۸ هفته و ۲۰ هفته بخاطر سرویکسم سونو واژینال شدم نگران نباش خطری نداره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم خارج رحمی نیست، این دردها تو بارداری طبیعیه بتای زیر ۱۰۰۰ اصلا ساک مشخص نمیشه، حالا چه تو رحم ...

فدات شم مرسی جواب دادی عزیز دلم🙏🙏🙏🙏

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم من چنان درد پهلویی داشتم که میپیچیدم به خودم از درد انگار چاقو فرو میکردن تو پهلوم دردش که شرو ...

ای خداااا 

خداروشکر عزیزم بهت تبریک میگم💋💋🥰🥰🥰🥰

من همینطوری میشم هروقت انتقال میدم.حتی موقعیم که بارداربودم سه سال پیش همینطوری شدم

واقعانی اتفاقی پیش نیومد خودمم دست خودم نیست یهو میاد

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
[QUOTE=223173623]ن سارا جان همین یکساعت پیش درد گرفت الان پهلو بند بستم یکم آرومتره...[/QچOTE] درد ...

قربونت برم مرسی ک روحیه میدین 

خداوند حفظتون کنه عزیزم... 

قربونت برم مرسی ک روحیه میدین  خداوند حفظتون کنه عزیزم...

نگار خوبی جونم انشاالله همه چی خوب پیش بره

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
منم دقیقا مثل شمام بدنمو خیلی میکشم... 

واقعانی این نشونه می‌تونه باشه

خدایا به هر نشونه ای چنگ میزنم.😅😅😅

من ۱۶ هفته ۱۸ هفته و ۲۰ هفته بخاطر سرویکسم سونو واژینال شدم نگران نباش خطری نداره

ممنون عزیزم جواب دادی شما طول سرویکستون چند بود ؟

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
سلام عزیز دلم یکم پهلوهام درد میکنه  مامانم رفت بی‌بی چک بخره برام...

تو دیگه مامان شدی رفت اینا هم داره میگه مامان خانومی دارم میام .😍😍😍

واقعانی اتفاقی پیش نیومد خودمم دست خودم نیست یهو میاد

اره دست خود ادم نیست یهو پیش میاد من هرچی میکردم که پیش نیاد باز خودبخود پیش میومد.من انتقالام منفی شد بارداری سه سال پیشم هم بخاطر ایمنی بالا ومشکل انعقادی سقط شد

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
اره دست خود ادم نیست یهو پیش میاد من هرچی میکردم که پیش نیاد باز خودبخود پیش میومد.من انتقالام منفی ...

عزیزم خیلی متاسفم انشاالله به زودی نتیجه بگیری

ممنون عزیزم جواب دادی شما طول سرویکستون چند بود ؟

قربونت

۳۱ عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍