2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047185 بازدید | 684580 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر که همه چی خوبه پس یه نی نی تپل مپلی در راه داری انشالله به موقع و صحیح و سالم بیاد تو بغلت. ...

مرسی عزیزدلم ممنونم از دعای خیرت الهی آمین🥰

حیلی ممنونم ج دادی خیالم راحت شد🥰

وای اره میفهمم بعضی ها وجدان ندارن انگار از سنگن راحتو بی دلیل به جون باردارا استرس میندازن بازم خداروشکر که خطای پزشکی اون دکتر بی تجربه بوده و گل پسرت ماشالله هیچ مشکلی نداشته خدا حفظش کنه برات عزیزم 😘😇

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
چرا برنج بخور منتها نشاسته و قندیاتو رعایت کن اره من تو خونه زدم و تحت نظر غدد بودم  ۷۵ ناشتا ...

مرسی عزیزم ممنون که ج دادی انشالله دو هفته دیگه بسلامتی و دل خوش گل پسرتو صحیح و سالم بغل بگیری ، التماس دعا🥰😇

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
عزیزان کیا مرکز مام میرن کدوم دکترش بهتره ؟  بیمارستان عرفان با دکتر ایازی بهتره برم ...

عزیزم من مرکز مام میرم، تا حالا هم دو تا انتقال منفی داشتم با دو تا دکتر نسبتا معروف اونجا، احتمال مثبت شدن در بهترین شرایط رحم و جنین خودشون میگم چهل تا پنجاه درصده، 

از علائماشون که هیچی ندارم خداروشکر پس دست نگه میدارم تا اونموقع 

اره عزیزم من به دکترم گفتم گفتت نیازی نیست اگه خدایی نکرده ورم کردی ی دفعه یا فشارت ۱۴ به بالا بود بیا 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
تو با اون کله پاچه که صبح و ظهر خوردی ور داشتی شب تخم مرغ خوردی خب معلومه ادم بالا میاره کله پاچه و ...

😂😂😂😂 همسرم هی بهم میگفت چه خبر اینهمه میخوری نکنه به جای انتقال معدتو گنده کردن راست میگه خیلی میخوردم 😊😊

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مرسی عزیزم و یه سوال دیگه نوبت هاشون چطوریه همسرت هم میومد باهات مطب یا همراه اجازه نمیدن  اگه ...

فدات شم. هر وقت زنگ بزنی وقت میده فقط روزای زوج هستن ساعت ۴ تا ۹ شب. نه آقایون رو نمیذاره بیاین داخل بشیننن آخه اصلا جا نیست اینقد که شلوغه بعضی اوقات شاید ۲ ساعت هم معطل بشی ولی ارزشش رو داره یک نفره میفرسته  داخل خیلیم وقت میذاره. اگه میخوای پیشش شروع کنی از الان خودتو مامان بدون بهترین انتخابو داری میکنی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
میگم بچه ها من هیچ لک و خونریزی ندارم و بدجور فکرم درگیره آخه همه بچه ها اینجا تا جایی که یادمه لک ی ...

وای وای سارا جونم مبااااارکت باشه عزیزم😍😍😍😍

بعد چند روز اومدم سایت چه خبر عالی دیدم، چقددددر خوشحال شدم❤️❤️❤️❤️❤️❤️

عزیزم چشمت روشن، ایشالا ۸ ماه دیگه صحیح و سالم بغلش کنی از وجودش لذت ببری🥰🥰🥰🥰

عزیزم به دوران استرس های بی دلیل خوش اومدی😁

اول میگی قلبش رو ببینم خیالم راحت میشه، بعدش که به سلامتی قلب کوچولوشو دیدی میگی غربال برم سالم باشه دیگه خیالم راحته، بعد که غربال سالم اومد میگی تکون بخوره دیگه نگرانی ندارم.....

خلاصه ۹ ماه نگرانیه برای ماها😅 ولی اگر میتونی از پس ذهنت بر بیای حیفه نکن این کارو با خودت! فکر کن اگر یه ماه پیش بهت میگفتن یه ماه دیگه با آزمایش مثبتت منتظر سونوی قلبی چه حال خوشی پیدا میکردی😍 با اون حال ادامه بده

من والا شکمم یه ماهیه بزرگ شده، تا حالا ۷ ۸ بار سونو شدم دیدمش، ولی تازه دو روزه شروع کردم به خرید و برنامه ریزی و باور کردن اینکه مثکه یه چیزی اون تو هست. باورت نمیشه بعد غربال اول خانوم برادرم براش کادو خرید به مناسبت سالم بودن بچه، من خودم هیچی نگرفتم!!!! اصلا این حال ها برای ما که سخت به دستش آوردیم طبیعیه، انگار این خوشی رو به خودمون نمیبینیم، طول میکشه باور کنیم😅

خلاصه که سعی کن کم خودتو اذیت کنی! در ضمن من تا همین الان هم خداروشکر هیچ لک و خونریزی و ... نداشتم، قرار نیست لزوما داشته باشی، لک یا بهم خوردن تعادل استروژن و پروژسترونه یا هماتوم، ربطی به قلب نداره اصلا

کلا راحتت کنم هیچ علامتی وجود نداره که تو ببینی بگی خوب همه چی داره خوب پیش میره! ما گشتیم نبود، تو هم بی خود نگرد نیست😁

عزیزم فقط 1 وعده اخر شب اونم تو خواب بهش میدم، 3روز اول که شیر نداشتم اشتباه کردم با شیشه دادم بعد د ...

مرسی نیلدا جونم😘🙏

خداروشکر که دوباره سینه ات رو گرفته، اذیت شدی حتما ولی دمت گرم که تلاش کردی، می ارزید😍

من  یه سری وسایل اونت مثل شیشه گرم کن و ... از خانوم برادرم گرفتم که برای مدل کلاسیک هست، ولی از یه طرف هم نگرانم اگر سر شیشه natural نگیرم، بچه گیج شه بین سینه و سر شیشه

شما اونت natural داری یا کلاسیک؟ یا مارک دیگه؟

ببخشید انقدر اذیتت میکنم، سوال میپرسم، واقعا برای خرید شیشه موندم چی بگیرم، از یه طرف یه سری وسیله دارم اگر بذارم کنار همه رو از اول بخرم خیلی گرون میشه، از یه طرف میگم نکنه دارم اشتباه میکنم بچه اذیت شه🤦🏻‍♀️

نمیدونم فکرم درگیره این لکه که چرا ندارم آخه همه داشتن. ولی چشم سعی میکنم کمتر فکر کنم. تا دیروز گفت ...

عزیزم منم هیچ لک و خونریزی نداشتم.اتفاقا خیلی بهتره که لک نداری عزیزم.الانم هفته ۲۰ بارداری هستم

مرسی عزیزدلم ممنونم از دعای خیرت الهی آمین🥰 حیلی ممنونم ج دادی خیالم راحت شد🥰 وای اره میفهمم بعض ...

فداتشم عزیزه دلم مرسییییییی😘😘😘😘😘😘

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏