2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047192 بازدید | 684581 پست
حالتو خریدارماااا سپیده جونم، روزای انتظار دیگه داره سرمیاد به سلامتی بغل کنی پسرتو عزیزم

مرسی عزیزدلم

وای اره این روزای اخر انگار ادم رو زمین و هواس

منتظر یکی هستی که نه دیدیش نه میدونی چجوریه بعد از جونتم بیشتر دوسش داری خیلی حسش قشنگه الهی تک تک منتظرا و باردارا این روزای قشنگ تجربه کنن

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
خدا نکنه. ای جان دلم قربون پاهای کوچولوش خدا برات حفظش کنه انشالله منم این روزا رو ببینم دورت بگردم ...

انقد زود میگذره بارداری که حد نداره فقط و فقط لذت ببر

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسلامتی انشاالله عزیزم اره ۱۱بهمن

ای جانم تقریبا باهمیم بسلامتی و دلخوش بغلشون کنی 

مرسی عزیزم بمن چهارتا بتامتازون داده گفته هر ۱۲ساعت یدونه. یعنی برنج کلا نباید بخورم؟شما هم تو خونه ...

چرا برنج بخور منتها نشاسته و قندیاتو رعایت کن

اره من تو خونه زدم و تحت نظر غدد بودم 

۷۵ ناشتا خوبه

منتها تا یه هفته هم ناشتا رو بگیر هم ۲ساعته

من با دستگاه تونگی گرفتم حدود ۴ ۵ تا از ازمایشگاه بالاتره ولی خوب خوبه

ندا جون سلام خوبی گلم گل پسرت خوبه؟  عزیزم یادمه یبار شما گفتید سونو بهتون گفته سر بچه بزرگه ا ...

سلام عزیزه دلم قربونت خوبه .اول از همه که سه روز اصلا چیزی نیست تا ده روزم میتونه متفاوت باشه پس نگران نباش در مورد پسر من بر اساس اندازه دور سرش که عددش بالا زده بود گفتن ۳ هفته سرش از تنش بزرگتره یعنی احتمال هیدروسفالی داده بود و وقتی که رفتم جای دیگه سونو گفت چون سر بچه تو لگن بوده دکتر سونوگراف نتونسته تشخیص بده 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
ندا جون سلام خوبی گلم گل پسرت خوبه؟  عزیزم یادمه یبار شما گفتید سونو بهتون گفته سر بچه بزرگه ا ...

خداروشکر که همه چی خوبه پس یه نی نی تپل مپلی در راه داری انشالله به موقع و صحیح و سالم بیاد تو بغلت.ولی منم سر این قضیه سرش خیلی استرس کشیدم خدا ذلیلش کنه اون دکتر و هر دکتری که از رو بیسوادی بخواد به زن باردار استرس بده

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام مامان سوفی  خوبی عزیزم؟ امیدوارم هر جا که هستی حالت خوب و تنت سالم باشه عزیزم من ۵ م ...

الهی بمیرم عزیزم، بخدا خیلی ناراحت شدم… خیلی اذیت شدی تو 😭

این چسبندگی لعنتی خیلی بده، حتما یه دکتر خوب و ماهر پیدا کن اون باید تشخیص بده، فکر کنم تعریف آصف جاه رو شنیدم برای آندومتریوز. شاید در این مورد هم خوب باشه

من تجربه خودمو بگم تو ایران یکبار سقط داشتم و کورتاژ کردم، بعدش خواستم برای بار دوم انتقال بدم که دکتر گفت هیستروسکوپی کنیم ببینیم داخل رو و خراش بدیم، بعدش گفت خیلی چسبندگی داشتی و همه رو باز کردم. باید دوماه صبر کنی و استرادیول بخوری تا خوب شه

بعد دو ماه دوباره انتقال دادم که قلب جنین است کرد و با قرص نصفه و نیمه سقط کردم ولی کامل سقط نشد. باز هیستروسکوپی کرد که بقایا رو در بیاره و اگر چسبندگی هست برطرف شه ولی فیلم عملم رو ذوی سی دی بهم داد

بعد که برگشتم اینجا به دکترم اینجا گفتم و فیلم عمل رو دید گفت دکترت خوب عمل نکرده، اصلا گوشه های رحم رو خالی نکرده

گفت احتمالا سقطت بخاطر این بوده که بخاطر چسبندگی خوب لانه گزینی نکرده بوده. باز رفتم اتاق عمل و هیسترو کرد و چسبندگیها رو برداشت. گفت اگر لازم باشه اون داخل یه چیزی مثل توپ کوچیک میذارن که بعد از دو روز درمیارن برای اینکه دیگه چسبندگی ایجاد نشه

اما برای من لازم نبوده نذاشتند

دو ماه بعد دوباره سونو درآب کرد که مطمئن شه دیگه چسبندگی نمونده و گفت که نمونده

حالا امیدوارم واقعا رفع شده باشه

تو هم انشالله خوب میشی ، نگران نباش… برات دعا می کنم عزیزم

الان برای بالا رفتن ضخامت ال آرژنین و امگا۳ و ویتامین ای مصرف کن

رژیم غذاییتم پر پروتئین باشه، آب قلم درست کن هر روز نصف استکان بخور شنیدم که خیلی خوبه

کاچی بخور قشنگ رحم رو انگار تقویت میکنه و جلوی خونریزی رو میگیره. 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
من فکر میکردم‌خوبه . اون دوستم که مثبت شد هر روز تخم مرغ خام با دارچین و عسل و زعفرون میخورد 😏😏😏

عزیزم بخدا تغذیه هیچ تاثیری تو مثبت و منفی شدن نداره تنها دو چیز برای مثبت شدن مهمه یک جنین باکیفیت و خوب

دو رحم سالم و خوب همین وسلام دنبال این نباشید کی این بخورم مثبت میشم اون بخورم منفی میشم اینا باورهای کاملا غلط

وای نه اصلا دوس ندارم دیدی که بعد انتقالم خوردمو بالا آوردم منم شنیدم ولی ول کن نخوریا🤢🤢

تو با اون کله پاچه که صبح و ظهر خوردی ور داشتی شب تخم مرغ خوردی خب معلومه ادم بالا میاره کله پاچه و تخم مرغ کلسترول بالایی داره ادم عادی اذیت میکنه 😁😁

من تبریز میرفتم بار اول و دوم کبری حمدی و سومی پریسا موسی پور

سلام گلم شما مشکلتون چیه ؟ از موسی پور راضی بودید ؟ من اینبار میخوام با موسی پور ادامه بدم‌ دفعه پیش با دانایی بودم و اصلا راضی نبودم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
چه خبر ۱۷ تومن اصلا نرو پیش یه همچین دکتری من خودمو کشتم دکترم هیستروم نکرد گفت لازم نیست. بعدشم نها ...

مرسی عزیزم و یه سوال دیگه نوبت هاشون چطوریه همسرت هم میومد باهات مطب یا همراه اجازه نمیدن 

اگه راضی کنم همسرمو وقت بگیرم اونجا ادامه بدم 

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
سلام عزیزم قربونت برم منم همینطور😘😘😘همش به یادتم. حسابی هم دلم برا خودت و بقیه ی بچه هایی ک درار ...

سلام به روی ماهت، منم که ماه پیش انتقالم منفی شد، رفتم دکتر گفت احتمالا جنین هات ضعیفه، هر دو انتقالم هم بلاست گرید ای بود😐😐گفت باز بیا پانکچر کن، سه تا جنین دیگه دارم، ولی کیفیتشون پایینه، دیگه منم دلم نمیخواست قبل سال نو حالم به هم بریزه، گفتم بعد عید برم انتقال بدم این سه تارو، نشد برم پانکچر