2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047701 بازدید | 684621 پست
نه عزیزم این چه حرفیه دکتری که کار بلد باشه همون بار اول میدونه چیکار کنه. الان کاربر یاسمین فقط با ...

شما بار اول و دوم چه چیزایی استفاده کردین یادتونه ؟ نمیدونم که واللا دکترم مثلا خوب بود 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
فدات شم ممنونم الهی آمین. خب به سلامتی قربونت برم‌چشم حتما به حق فاطمه زهرا و این شبای عزیزش بعد ای ...

عزیزمی گلم انشاالله که حاملگیمون باهمه 😍😍😍🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما بار اول و دوم چه چیزایی استفاده کردین یادتونه ؟ نمیدونم که واللا دکترم مثلا خوب بود 

بار اول النوا و چند روز بعدش سینال و اچ ام چی 

بار دوم سینال و اچ ام جی.

عجله نکن برای شروع دوباره اول تحقیق کن و دکتر خوب انتخاب کن 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بار اول النوا و چند روز بعدش سینال و اچ ام چی  بار دوم سینال و اچ ام جی. عجله نکن برای شروع د ...

دکتر اولم خیلی تحقیق کردم ،همه گفتن درصد موفقیتش بیشتره و .... مثلا بهترین دکتر و بهترین مرکز شهر بود البته شهر خودمون ، توی تهران هم نمیدونم کدوم دکتر خوبه به کدوم دکتر میشه اعتماد کرد ،من هیچی نمیدونم سردرگمم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم ممکنه اسم دکترتون رو بگید اگر تهران هستید

سلام عزیزم

اگر دکتر پریناتولوژیست منظورتونه من پیش دکتر فاطمه آزادی میرفتم (دکترم گفت پیش حنطوش زاده برو ولی من گفتم با شرایطم نمیتونم خیلی تو مطب  شلوغ بشینم یا معطل بشم این دکتر رو معرفی کرد)

فوق العاده ازش راضی بودم

دکتر دقیق و با آرامشی هست ، مطبش خیلی شلوغ نیست چون تقریبا سر وقتی که منشی تعیین کرده ویزیت میشی.

تلفن منشی برای تعیین وقت

09194181633

مطبش شهرک غربه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
نه عزیزم بارداریش با منه هفته۳۳ هستیم

سلام گلم شما بسلامتی هفته ۳۳ 

دکتر برا هفتهذچند تاریخ زایمان زده 

استراحت میکنی همش امپول بتا زدی 

من هفته ۲۹خیلی دلم درد میکنه

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
سلام گلم شما بسلامتی هفته ۳۳  دکتر برا هفتهذچند تاریخ زایمان زده  استراحت میکنی همش امپو ...

من استراحتم نسبی عزیزم

دکترم تاریخ نداده هنوز

۲8 هفته بتا زدم

منم درد دارم گاهی فکر کنم طبیعی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
دکتر اولم خیلی تحقیق کردم ،همه گفتن درصد موفقیتش بیشتره و .... مثلا بهترین دکتر و بهترین مرکز شهر بو ...

عزیزم به یه ارامش روحی و فکری برس بعد شروع کن. انشالله که موفق باشی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من استراحتم نسبی عزیزم دکترم تاریخ نداده هنوز ۲8 هفته بتا زدم منم درد دارم گاهی فکر کنم طبیعی

ب من نداده بتا 

امیدوارم تا ۳۸هفته نی نی ها بمونن

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
من خانم سعیدی تماس گرفت گفت تو واتساپ به خانم سعدی پیام بدم،قبلا بانک بود،الان یه موسسه هست که با کم ...

عزیزم دفترش کجاهست میتونم برم دفترش ؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
من خانم سعیدی تماس گرفت گفت تو واتساپ به خانم سعدی پیام بدم،قبلا بانک بود،الان یه موسسه هست که با کم ...

عزیزم توروخدا ببخشید خیلی میپرسم میشه بگین شما ادرسش دقیق کجا بود که فرستادین

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
بچه ها خدا نمیخواد که مادر بشم باز دلمو شکوند خستم خسته حالا چطور به همسرم بگم خدددااااا😭

عزیزم انشاءالله بحق خانم فاطمه الزهرا و اولادش به زودی دامنت سبز شه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست