2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047654 بازدید | 684621 پست
ویهان جان ان شالله که هر 8 تا برات جنین با کیفیت میشه  چون دونر سالم وکم سن هستش ان شالل ...

شما دونر خودت برده بودی یا مرکز پیدا کرده بود ؟ میدونید کدوم مرکزا خودشون دونر رو‌ پیشنهاد میدن ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای گلم عزیزای دلم خواهرای خوبم من انتقال دادم انشالله که هر چی نتیجش شد میام بهتون میگم فقط نمیگ ...

ای جانم بسلامتی عشقم انشاالله با خبرای خوب خوب منم تو سیکل رفتم امروز انشاالله مشخص میشه منم دعا کن گلم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
حتما‌عزیزم چشم‌بهم‌بزنی‌‌این‌۱۶‌هفته‌هم‌رفته به‌شانست‌زمستون‌وروزهاکوتاه هواسرده..بیرون‌رفتن‌حال‌ ...

خدا از دهنت بشنوه

راستش شوهرم نمیذاره از در برم بیرون همش میگه خطرناکه پله بالا پایین بری خطرناکه نمی دونم بری بیرون خدایی نکرده بخوری زمین یا ماشین بهت بزنه چی منم تو خونه ام فقط نشستم یجا 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم خوبی؟ برات خیلی خوشحالم الهی که بیای جواب مثبت شدن روبدی بزودی بهمون وشادترکنی

یه دنیا ممنون عزیزم 

محتاج دعاتونم خدا حاجت دلتونو بده 

امروز اومدم مشخص بشه برا انتقالم 

انشاالله خبر مثبت شدن همه تون

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ای جانممم نگووو فدای توبشم عزیزی الهی تنت سلامت باشه وبزودی زود صاحب فرزندان خوشگل وصحیح وسالم بشی ...

عزیزمی که من ۳۶سالمه انشاالله ممنون از دعای قشنگت قشنگم 

انشاالله خدا قسمت همه حاجت روایی کنه 

دعام کن گلم امروز اومدم ببینم مشخص میشه برا انتقالم 

سلام خانوما منم امروزبرام سه تاجنین سه روزه انتقال دادن.خواهش میکنم برای منم دعاکنیدشایدخدابه دعای ی ...

انشاالله انشاالله انشاالله

سلام خانوما منم امروزبرام سه تاجنین سه روزه انتقال دادن.خواهش میکنم برای منم دعاکنیدشایدخدابه دعای ی ...

ایشاالله ایشاالله 💜💜💜💜🙏🙏🙏🙏

منو شما شش روز فرق داره انتقالمون، منم س تا انتقال دادم توکل بر خدا... ☺️☺️☺️☺️

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
ای جانم بسلامتی عشقم انشاالله با خبرای خوب خوب منم تو سیکل رفتم امروز انشاالله مشخص میشه منم دعا کن ...

فدات شم ممنونم الهی آمین.

خب به سلامتی قربونت برم‌چشم حتما به حق فاطمه زهرا و این شبای عزیزش بعد این همه سختی همه چی برات عالی پیش بره و جواب صبرتو بگیری😘😘

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بچه ها خدا نمیخواد که مادر بشم باز دلمو شکوند خستم خسته حالا چطور به همسرم بگم خدددااااا😭

عزیزم اشکالی نداره میدونم الان خیلی ناراحتی اما به خودت مسلط باش دنیا به آخر نرسیده ایشالا خدا بهترین وقتش دامنتو سبز میکنه عزیزم خیلی ناراحت شدم اما واقعا بعضی چیزا خیلی چیزا با دل ما یکی در نمیان😔❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
فرق میکرد کلا سری دوم دیگه اون مرکز نرفتم و جای دیگه رفتم 

من یه بار پانکچر شدم تخمک کم‌بود کیفیت هم نداشت جنین تشکیل نشد دوز داروهامو‌ خیلی بالا داده بود ،اینبار که رفتم یه دکتر دیگه مطرح کردم گفت کلا این شکلی میشه که یه بار دوز دارو رو ‌زیاد میدیم اگر نشد کم میدیم 

برای شما بار اول و‌دوم چه جوری بود‌ ، ذخیره تخمدانتون چقدره ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
من یه بار پانکچر شدم تخمک کم‌بود کیفیت هم نداشت جنین تشکیل نشد دوز داروهامو‌ خیلی بالا داده بود ،این ...

نه عزیزم این چه حرفیه دکتری که کار بلد باشه همون بار اول میدونه چیکار کنه. الان کاربر یاسمین فقط با hmg 

۹تا تخمک داشته پس ربطی نداره. من ذخیرم ۲/۷ هست 

در انتخاب پزشکتون دقت کنید 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤