2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047672 بازدید | 684621 پست
من خیلی نگرانم. خیییییلی وقته نیست😢

آخی عزیزم نگران نباش انشالله که خوبه خوبه😍 شاید چون نی نیش بزرگ شده کم کم کارشو شروع کرده. امیدبه خدا

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خدا رو شکر بخیر گذاشت بعضی پزشک ها می خوان یک رویه یکسان برا همه انجام بدن. نکنه اون دردها بخاطر کم ...

آره بعدش اومد گفت من میخواستم با علم پزشکی پیش برم اما قدرت خدا ارجح تر بود، البته انداخت گردن سونوگراف که حجم مایع رو درست اعلام نکرده و من مقصر نیستم و کار درست رو میخواستم برات انجام بدم که تا 38 نگهت دارم، اما اصلا درک نمیکرد که من چقد دارم درد میکشم،فکر کن از 5 شنبه صبح چندین مدل مسکن بهم میزدن من باز ناله میکردم از درد 

آره خداروشکر دیگه هیچ دردی ندارم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزدلم مرسی از دعات الهی آمین💕 بازم خداروهزارمرتبه شکر که بخیر گذشت امان از دست بعضی آدمای بی مسئ ...

آخ آخ گفتی، من حتی نمیدونم واقعا کی مقصره این حال و روزمه دکترم یا مرکز سونوگرافی

الان شدم یه آدمه استرسی با این دردم صبح تا شب فقط بالاسر بچه میشنم که خوب نفس میکشه یا نه، از بی خوابی زیر چشمام کبود شده، به نظرت من دیگه اون آدم سابق میشم؟ هیچی بدتر از این نیست که بچه همه خانما کنارشونه اما تو درد میکشی بدون اینکه بچه ات کنارت باشه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام تینا جون  سایزش چنده و چند هفته ای؟ عزیزم داروهایی که دکتر گفته رو به موقع و سروقت استفا ...

عزیزم خدا روشکر که انقدر کوچیک شده 

مال منم بزرگه ۹۰ در ۲۲ میل 

فقط شبی یه دونه شیاف میذارم 

کاملا استراحتم و فقط سرویس و حموم اونم سه روز یه بار میرم 

لکه بینی قهوه ای تیره دارم 

البته پد نمیذارم ولی شورت روشن میپوشم گاهی وقتا میبینم لکه افتاده 

عزیزم میشه بگی لکه بینیت چه طوریه 

چه رنگه و غلظتش چطوره 

راستش استرس ولم نمیکنه 😔

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
آخ آخ گفتی، من حتی نمیدونم واقعا کی مقصره این حال و روزمه دکترم یا مرکز سونوگرافی الان شدم یه آدمه ...

آخی الهی عزیزم 

💚عزیزم دیگه بهش اصلا فکر نکن واقعا خدا به سر هیچ مادری نیاره استرس رو سعی کن دیگه از خودت دور کنی هرچند حق داری ولی دیگه گذشت ایشالله که حال نی نی هم عالیه عالیه خس خس سینه رو کلا بعضی نوزادا اوایلش دارن بخاطر اون استرسی نشو عزیزم الهی خدا بهت قوت بده این روزای شیرین رو کنار پسرت بسلامتی بگذرونی

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
خوب بعد چیکار کردی عزیزم .؟.میگن اگه کم بخوریم مایع امونیاتیک کم میشه

هیچ صبر کردم‌تا ویارم تموم بشه

البته میگم‌که الانم کم میخورم و کار اشتباهی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
مرسی فدات شم، اخییی شمام انسولین میزنی؟ من تقریبا 3 هفته طول کشید قندم با انسولین نرمال شه با اینکه ...

آره عزیزم

8 واحد لومیر و بعد هر غذا دو واحد راپید...

اصلا کنترل نشده/... حدود یک هفته ست میزنم

ناشتا و دو ساعت بعد رو یادداشت میکنم به دکترم میگم اونم هی زیاد میکنه انسولین رو

من هنوز هفته 23 م دارم سرویس میشم

خداروشکر که نینیت سالم اومد بغلت  

عزیزم خدا روشکر که انقدر کوچیک شده  مال منم بزرگه ۹۰ در ۲۲ میل  فقط شبی یه دونه شیاف میذ ...

بعد از تشخیص هماتوم ، دکتر  رفتی؟

پروژسترون اضافه نکرد؟

عزیزم من دو ماه خونریزی و دفع لخته داشتم

برای من لکه نبود / دو ماه نوار بهداشتی مجبور شدم بذارم که عفونتم گرفتم ب خاطر این همه نوار بهداشتی گذاشتن

با وجود این هی بزرگتر میشد

بعد هفته 16 که دوز پروژسترون رو خیلی زیاد کرد و به خاطر بچه خونه مون رو عوض کردیم و بدون پله کردیم و خدای مهربون معجزه کرد روند رو به کوچیگی رو طی کرد

من سه روز لکه بینی داشتم دو ماهش خونریزی بود قبلشم که اصلا هیچی نداشتم

یعنی هر یکساعت باید تکون بخورن؟ پس کی میخوابن؟ من فکر میکردم دوساعت خوابن دوساعت بیدار. باید از این ...

ببین تو 1 ساعت باید یکی دو حرکت لااقل بزنه، خوب بچه تو خوابم یه تکونایی میخورن دیگه،آره ماه اخر خیلی خیلی باید به حرکتشون توجه کنید، حتی نباید بیش اندازه زیاد هم باشه، مثلا پسر من 1 ساعت قبلش به مدت 5 دقیقه یه جور وحشتناکی تکون می‌خورد انگار داشت خودشو به اینور و اونور میکوبید که اونم غیرطبیعیه

آخی الهی عزیزم  💚عزیزم دیگه بهش اصلا فکر نکن واقعا خدا به سر هیچ مادری نیاره استرس رو سعی کن ...

واقعا؟یعنی خس خسش الان طبیعیه؟شیرم خیلی بد قورت میده انگار راه گلوش بستس، نمیدونم نمیخوامم از الان درگیر دکتر کنم بچه امو

مرسی آنای مهربونم،

بعد از تشخیص هماتوم ، دکتر  رفتی؟ پروژسترون اضافه نکرد؟ عزیزم من دو ماه خونریزی و دفع لخته دا ...

خدارو هزار بار شکر که کوچیک شده انشالا همونم جذب میشه بزودی

من بعدشم پیش دو تا دکتر رفتم همون یه شیاف نظرشون بود 

البته دکتر پرتانالوژی گفت هفته بعد مجدد سونو شو که وضعیت هماتوم و ببینیم حالا امیدوارم کوچیک شده باشه و نیاز به داروی بیشتر نباشه دیگه

نفیسه جون من استرس کیسه آبم دارم ...

ولی وقتی از خواهرت گفتی که بسلامت طی کرده باز امید میگیرم 

عزیزم خواهزت چند هفته دنیا آورد بچشو

خدارو هزار بار شکر که کوچیک شده انشالا همونم جذب میشه بزودی من بعدشم پیش دو تا دکتر رفتم همون یه شی ...

برای من شرایطش بد بود و قابل کنترل نبود و داشت جفت رو جدا می کرد که دکترم دوز رو خیلیییییی برد بالا

عزیزم اون طبیعی بود و حدود 40 هفته میخواست طبیعی بیاره بچه نچرخید سزارین کردن

الان مایع دور بچه طبیعیه؟

اون با مراقبت و استراحت بارداریش طبیعی بود تا آخر

مابع کم شده ش هم جبران شد و کیسه آب خودش رو ترمیم کرد

ببین تو 1 ساعت باید یکی دو حرکت لااقل بزنه، خوب بچه تو خوابم یه تکونایی میخورن دیگه،آره ماه اخر خیلی ...

وای چقدر سخته تشخیص طبیعی بودن حرکاتشون با غیر طبیعی آدم بی تجربه چطور متوجه بشه اخه آموزشم که ندادن حرفی هم نمیزنم دکترا . مرسی گلم که گفتی ممنونم 🥰😇

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
برای من شرایطش بد بود و قابل کنترل نبود و داشت جفت رو جدا می کرد که دکترم دوز رو خیلیییییی برد بالا ...

عزیز دلم من سونو رفتم خداروشکر نرمال بود مایعش 

انشالا منم تا ۳۸ بمونم بعد برم زایمان 

من ترسم از اینه دوباره اونجوری نشه

عزیزم خواهرت آبریزش واضح دیده بود همون یه بار؟