2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047682 بازدید | 684621 پست
@tabsome    

مرسی عزیزم امروز رفتم جهاد بازم استرادیول نبود اتینیل استرادیول داد اونم روزی سه چهارم قرص استرس گرفتم نکن جواب نده سر یه امپول زیر پوستی تفاهم نداشتن عبدالهی و ولیپور اول نوشتن بعد حذف کردن فک کنم سینا پوییتین گفتن خیلی نگرانم کردن

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان روز نه انتقالم الان رفتم دستشویی همینطوری خون ازم ریخت عین خون پریود تورو خدا بگید چکار کنم ...

عزیزم نگران نباش ان شاالله واسه لانه گزینیه

دو تا امپولو بکش تو یه سرنگ بزن فقط دراز بکش

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
یکی دوهفته پیش یکی از بچه ها دقیقاً روز نه انتقال گفت لکه بینی دارم.همین حرفایی که به شما گفتم به ای ...

اخه لکه بینی نیست خون روونه😭

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
سلام خانوما من هفته ی ۵و ۵روزمه اما امروز مخصوصا عصری خیلی درد پریودی دارم گاهی دردش شدیدتره گاهی هم ...

عزیزم منم داشتم طبیعیه فک کنم اگه دراز میکشی کمتر میشه و میاد و میره و یکسره نیست طبیعیه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خدا حافظ ونگه دارش باشه عزیزدلم مدام صدقه بذار کنار براش  آره خداروشکر همون یه بار بود دیگه نی ...

چشم حتما مرسی خوش قلب من

خوب خداروشکر 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام عزیزدلم.چطوری دختر.نی نی چطوره؟،چی شدی یهوووو

سلام بارانا جون خوبی؟نینی خوبه؟ 

هیییی نگم برات که چه عذابی کشیدم مرگ و جلو چشمام دیدم وقتی بچم دیگه تکون نمیخورد، امیدوارم هیچکس دیگه تجربه نکنه این حال منو

دیگه جمعه اوژانسی سزارین شدم بچم رفت تو دستگاه هنوزم سینش خس خس میکنه اما دکتر میگه چيزی نیست دیگه پناه برخدا

برای تو کی تاریخ زده به سلامتی؟ 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم الان دیدم این توضیحتو.یعنی خودت متوجه اب ریزش نشده بودی؟بعد۱سوال تو انوکسا داشتی؟

اصلا آبریزش نداشتم که بخوام متوجه شم بارانا،

حجم مایع از نشتی کم نشده بود خودش خود به خود کم شده بود این اتفاق از کم آب خوردن معمولا میوفته

آره انوکسا و آسپرین داشتم 

مرسی آنای عزیزم،دختر گلت و به سلامتی به دنیا بیاری عزیز دلم  اصلا آبریزش نداشتم،دکترم میگه قطع ...

عزیزدلم مرسی از دعات الهی آمین💕

بازم خداروهزارمرتبه شکر که بخیر گذشت امان از دست بعضی آدمای بی مسئولیت تو ایران متاسفانه خطای پزشکی و قصور پزشکی زیاد داریم ولی بازم خداروشکر الان گل پسری بغلته💙💙

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
راجع به nsd پرسیدی، دکتر من میگف دیابتیا تو هفته های اخر هر هفته nsd بدن، اما کلا زمانایی درخواست ns ...

یعنی هر یکساعت باید تکون بخورن؟ پس کی میخوابن؟ من فکر میکردم دوساعت خوابن دوساعت بیدار. باید از این به بعد دقت بیشتری کنم البته الان 27هفته هستم دکترم میگفت از 28هفته باید دقت کرد رو تکونها. خدا خودش به هممون کمک کنه واقعا دوران سختیه خودمون باید خیلی حواسمونو جمع کنیم وگرنه این دکترا بعضی اوقات خیلی بی توجه میشن.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
نیلدا جون خداروشکر ک سلامتی و نینیتم سالمه عزیزم قندت چند شد که نشون داد کنترل شده؟ منی که دیابت ب ...

مرسی فدات شم، اخییی شمام انسولین میزنی؟

من تقریبا 3 هفته طول کشید قندم با انسولین نرمال شه با اینکه رژیم خیلی سختی داشتم اما مثل شما بعد غذام تا 140 باز میرفت اما این 2 هفته اخر دیگه بعد غذا هم میومد رو 100 یا نهایت 110 ناشتام هم زیر 90 بود، چند وفته داری انسولین میزنی؟ چارت بهت داده دکتر قندات رو یادداشت میکنی دیگه؟ ماه اخر خیلی مهمه چک قندت، من ماه اخر هرهفته سونو میشدم و میرفتم بیمارستان nst میدادم انقدم بهم تاکید میکردن که باید مواظب حرکاتش باشم خودم ديگه میترسیدم، 

نزدیک دو ماهه که سایت نیومده ان شالله هر جا هست سلامت باشه

عه عزیزم پس واقعا نیومده

الهی آمین عزیزم🙏🏻🙏🏻 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻