2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047673 بازدید | 684621 پست
عزیزم شما چه بیمه ای عستین؟.....فقط هزینه انتقال رو میدن؟

عزیزم تامین اجتماعی.من که انتقال دادم پرونده وفاکتور انتقالو برداشت اونایی که از آبان رو اینور انجام دادن برمیدارن قبلیارو نه قبول نمیکنن

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نظر شما چیه عزیزم؟به نظرت رشد میکنه؟نهایت روز ۱۵ سیکل باید پانکچر شه دیگه  تا اونموقع بالغ میشن ...

عزیزم پرسیدم جواب داد میگم بهتون فقط نگران نباش به دونر هم نگو اونم استرس میگیره بدتر میشه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
😘😘😘

کم مونده دیگه برنجک الهییی به سلامتی بیاد بغلت.😍😍😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

@tinagooli

مرسی عزیزدلم ممنونم از دعای قشنگت الهی شما هم به سلامتی بقیه هفته ها رو بگذرونی و نی نی رو بغل کنی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
قبلن یه پودر و یه اب تا روز شش ، بعد کرد سه پودر دو اب تا روز نه الانم روزی هشت تا هاچ امجی 

تاریخ پانکچرت کیه؟چند تا فولیکول داشتی؟احتمالا تت ۱۵ سیکل باید پانکچر شی

نگفته باز باید کی بری سونو؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
دخترا يك سوال ديگه من ديروز انتقال دادم شونزدهم سيكلم بود روز نه سيكل ضخامتم ١٠/٥ بود بعد بنظرتون تا ...

عزیزم بعد اینکه پروژسترون تزریق میکنی ضخامت دیگه تغییر نمیکنه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
کم مونده دیگه برنجک الهییی به سلامتی بیاد بغلت.😍😍😍😍

سلامت باشی مهربون💕💕💕

انشاءالله به زودی انتقال بدی و دامنت سبز شه گلم😍💖💖💖

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلامت باشی مهربون💕💕💕 انشاءالله به زودی انتقال بدی و دامنت سبز شه گلم😍💖💖💖

ممنون جونم از دعای قشنگت ای جان لگد میزنه برنجک ؟؟😍😍😍😍

عزیزم پرسیدم جواب داد میگم بهتون فقط نگران نباش به دونر هم نگو اونم استرس میگیره بدتر میشه

ممنون عزیزدلم مرسی

واقعا شما دوستای مجازی از دوستای واقعی هم واقعی ترین

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
ممنون عزیزدلم مرسی واقعا شما دوستای مجازی از دوستای واقعی هم واقعی ترین

یه دنیا عزیزی همینطور تو عزیزم خوبه هستی

چن روز قبل انتقال پروژسترون  میدن برای کنترل نگران نباش

اره دقيقا من از روز ده سيكل پرژسترون زدم روز نهم ١٠/٥ بود بعد من ١٦ انتقال دادم ميگم اگه خيلي بالا اومده باشه چي 

خب پس با پرژسترون كنترل ميشه واسه همين پس انقد زود شروع كرد