2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست
وای خیلی بد بود خونریزی زیادی بود. واقعا اگه بچه ها اینجا نبودن نمی دونم چیکار میکردم. خدا به همشون ...

میتونم حالتو بفهمم

آره دقیقا تجربه های بچه ها یه دنیاارزش داره😍

فکر میکنم هماتوم بخاطر میکرو هست چون اینجا اکثرا هماتوم دارن و قبل از اینجا اصلا نشنیده بودم

دکترت دلیلشو نگفته؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
چند روزه استفاده میکنی؟روری چند پودر و اب؟اچ ام جی تنها داشتی؟ از روز چند پریود شرول کردی؟

قبلن یه پودر و یه اب تا روز شش ، بعد کرد سه پودر دو اب تا روز نه الانم روزی هشت تا هاچ امجی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای آره قرص صبح ک واقعا حالمو بد میکنه مخصوصا قرص تیروئید ک تا یک ساعت بعدش نباید هیچی بخورم دقیقا ...

یه دونه

مگه شما دو قلو داری؟   

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
عه شما روز چندی اللن؟ اره خودم پیدا کردم اخه فقط ۱۲ درجه سینال اصافه کرد نمیدونم بینم اثر کنه یا ن ...

یازده

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
خوب به نظرت من که ۳۸ هستم . چیکار کنم بهتره ؟

عزیزم من ۱۸ بودم نگران نباش ۵۰ هزار بگیر ۸ هفته هر هفته ایی یه دونه بعد ماهی یدونه البته شما بالاتری میتونی ۴ هفته یه دونه ایی بعد ماهی یدونه بخورین نگران نباش میره بالا

میتونم حالتو بفهمم آره دقیقا تجربه های بچه ها یه دنیاارزش داره😍 فکر میکنم هماتوم بخاطر میکرو هست ...

نه دلیلی نگفته هر چی هم گشتم چیزی متوجه نشدم یسری دلایل بود که من نداشتم. 

خدایا شکرت
ای جانم ایشالله بسلامتی روزیکه بیای بگی میرم زایمان کنم.  استرس ازما رهانمیشه کلا, دوسمون داره ...

ان شاالله 😘😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
وای مامانی😍🤗یعنی میشه؟؟بسلامتی انشاءالله که همه چی خوب برات پیش بره‌.بی خبرم نذار.من سعی میکنم کمت ...

عزیزم شما چه بیمه ای عستین؟.....فقط هزینه انتقال رو میدن؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام گلم، ممنون عزیزم، خداروشکر، تو خوبی گلم؟ شنبه رفتم ام آر آی مغز جنین، گفتن جوابش یکی دو هفته ط ...

قربونت برم 

ان شاالله که همه چی خوبه عزیزم نگران نباش

ان شاالله مرسی گلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دکتر دوازه درجه سینال هم اضافه کرد گفت روز ۱۰ سیکل بیاید بینم چطوره

انشالله خیره خواهر گلم نگران نباش دکتر یه چیزی می‌دونه دیگه بهتره به دکترمون اعتماد کنیم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نظر شما چیه عزیزم؟به نظرت رشد میکنه؟نهایت روز ۱۵ سیکل باید پانکچر شه دیگه  تا اونموقع بالغ میشن ...

میخوای از دوستم بپرسم اون واردتره 

فقط سوالتو میشه گلم واضح بگو بپرسم اون خیلی وارده 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏