2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045272 بازدید | 684444 پست
قران بخون سریالا رو دانلودکن ببین کاش کسی پیشت بود.چندسالته؟ منم فردامیرم سونوببینم خداچی میخواد برا ...

والله همه کار میکنم ۲۵.پناه برخدا خدا خودش کمکمون کنه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا حالا کسی بوده که جنین بلاست انتقال بده و‌روز دهم بی بی چک کوچکترین هاله هم نندازه؟

عزیزم هر چیزی ممکنه 

ولی معمولا روز ده بلاست معمولا باید نشون بده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
میدونم که امیدی نیست.   حتی زیر نور هم هیچ خطی مشخص نیست.  دوتا جنینم کجا رفته واقع ...

عزیزم ناامید نباش هنوز مونده تاازمایشت

جنینا اصلا بیرون نمیان عزیزم مثل کنجد تو عسل  ولی فک کنم وقتی منفی میشه انتقال با پریود خارج میشن 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم هر چیزی ممکنه  ولی معمولا روز ده بلاست معمولا باید نشون بده

اره. به نظرتون روز دوازدهم برم ازمایش و ااگر منفی بود داروهام قطع کنم؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
ممنونم عزیزم. مرسی که وقت گزاشتی برام.  امیدوارم خدا خودش کاری کنه که بعدها فکر و خیال پسر دار ...

قربونت برم عزیزم انشالله که خدا بهت پسر سالم و صالح میده🙏🙏🙏

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
عزیزم ناامید نباش هنوز مونده تاازمایشت جنینا اصلا بیرون نمیان عزیزم مثل کنجد تو عسل  ولی فک کن ...

من همون شب انتقال دوتا لک قهوه ای دیدم. فکر میکردم جنین ها اومدن بیرون. احتمالش هست؟؟؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
سلام خانما صبحتون بخیرریه سوال داشتم میگم دوقلویی چند هفته به دنیا میاد وایا سزارین هستش یا طبیعی؟ ...

عزیزم فامیلمون میکرو کرده بود دوقلو بودن ۳۶ بدنیا اومدن با سزارین

فکر میکنم طبیعی سخت باشه خیلی واسه ماها هم که میکروبی هستیم ریسکش بالاس 

من چون می خوام دولتی برم گفت باید مدارک بیاری که میکرو کردی بیمه تایید کنه سزارین میکنن یعنی حتی تو دولتی هم سزارین میکنن واسه میکرویی ها

اره. به نظرتون روز دوازدهم برم ازمایش و ااگر منفی بود داروهام قطع کنم؟

روز ۱۲ برو ان‌شاالله که مثبته

من همون شب انتقال دوتا لک قهوه ای دیدم. فکر میکردم جنین ها اومدن بیرون. احتمالش هست؟؟؟

نه عزیزم جنینا به هیچ وجه نمیان بیرون 

اون لکی که دیدی هم طبیعیه بعد انتقال ممکنه چون دهانه رحم تمیز میکنن یکی دو لک ببینی

منم هرچی علائم میاد سراغم بخدا فقط میگم تلقینه مامانم میگه یه کوچولو شکمت بزرگتر از قبل شده بهش میگم ...

خداوند همه مون رو به راه راست هدایت کنه🙏🙏😂😂

من دیروز در جهت باور کردن رفتم بالاخره یه شلوار بارداری خریدم، بازم برای خودم نه نی نی🤭🤭 اونم دیگه کمر هیچ شلواری رو نمیتونستم تحمل کنم، آقای همسر به زور برد، وگرنه که هنوز در همون حالم😅