2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
سلام دوستای مهربونم  من دیشب به خاطر دردای شدیدم بستری شدم بیمارستان متاسفانه مسکن تزریقی هم ...

عزیزم بسلامتی باشه انشاءالله سالم گل پسرو بغل کنی الهی😍😍عزیزم برای منم دعاکن موقع زایمان پنج روزه انتقال دادم هیچ علائمی ندارم ناامیدم کلا😔

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام دوستای مهربونم  من دیشب به خاطر دردای شدیدم بستری شدم بیمارستان متاسفانه مسکن تزریقی هم ...

بسلامتی ودلخوشی ایشالله زایمان کنی ونی نی نازتو بغل کنی گلم😍😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم صبر میکنم😭

عزیزم صبور باش ایشالله که خدا دلتو شاد میکنه من خودم بار سوم مثبت شدم درک میکنم منفی شدن خیلی سخته ولی انشالله شما رو خدا سوپرایز میکنه و میای اینجا خبر بارداریتو اعلام میکنی همه چی دست خداست به خودش توکل کن😇😘

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

سلام خانما صبحتون بخیرریه سوال داشتم

میگم دوقلویی چند هفته به دنیا میاد وایا سزارین هستش یا طبیعی؟

ایشالله خدا بحق فاطمه زهرا همه منتظرا رو دلشاد کنه ومراددلشونو بده الهی آمین یا رب العالمین🤲🤲

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
نه عزیز دلم من نزدم ولی تا جایی میدونم اونایی که احتمال زایمان زودرسشون بالاست میزنن

مرسی ج دادی ندا جون . من یه ویزیت رفتم دکتر اسرافیلی اون گفت بیست و هشت هفته برات آمپول ریه هم اومدی بنویسیم. ولی دلیلشو نگفت منم حواسم نشد بپرسم بعد من هم طول سرویکسم تو آنومالی نرمال بود هم دهانه رحم کاملا بسته مورد خاصی نداشتم کلا رو چه حسابی بهم میخواد بده رو نفهمیدم راستش.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
به نظرتون امروز برم ازمایش و اگر منفی بود داروهام رو قطع کنم؟  دیگه تحمل داروها رو ندارم وقتی ...

نه یکم صبر کن هنوز واسه قطع کردن داروها زوده روز ۱۲ ۱۳ بی بی بزن

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
مرسی ج دادی ندا جون . من یه ویزیت رفتم دکتر اسرافیلی اون گفت بیست و هشت هفته برات آمپول ریه هم اومدی ...

یه زنگ بزن از دکترت بپرس خیلیا تزریق میکنن مخصوصا اونایی که وزن بچه بالاست و میخوان زودتر بدنیا بیارن و اونایی که زایمان زودرس دارم در کل چیز نگران کننده ای نیست زدنش ضرری نداره عزیزم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

سلام دوستان خاله من هفته ۱۸آنومالی داد گفتن رشد جنین ۱۰روز عقب هست 

هفته ۲۳ سونو داپلر داد گفت خونرسانی به جنین کمه و iugrگرید ۲هست و رشد ران جنین ۴هفته عقبه ورشد دور شکم و سر دو هفته عقبه 

دکتر گفت ممکنه سرشتی باشه یا سندروم یا اسکلتی یا کوتولگی 

امنیوسنتز شد هفته ۲۲خداروشکر خوب بود 

وزن جنینش هفته ۳۳ کمه ۳۱۵گرم 

دکتر نظرش بر سقط بود اما چون ازقانونش گذشته بود نکردیم 

ممنون میشم راهنمایی کنیداگر کسی اطلاعی داره

درست میگی عزیزدلم. هرچی خدابخوادقشنگه. توام دوقلوداری درسته؟ الهی بسلامت زایمان کنی وبغلشون کنی فداش ...

اره گلم

انشاالله قسمت خودت بزودی زود

طعم این شیرینی سخت رو بفهمی😍😄😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام تو بارداری متفورمین میخوردی عزیزم؟

سلام نه عزیزم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
منم اولین بارم بود دقیقاااا آفرین کند هم هست با زور میره تووو وای بهش فک میکنم پاهام سست میشه! خب ب ...

دقیقا فکر کنم با دولت مشکل داره ،سر ما خالی میکنه😂