2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045642 بازدید | 684477 پست
دکتر من از روز دهم انتقال گفته روزی ۳ تا دوفاستون بخور و ۲ تا شیاف پروژسترون.  حس میکنم خیلی د ...

خوب فکر کنم آمپول نداری، اینارو جای آمپول داده

و اینکه تعادل استرادیول و پروژسترون هم خیلی مهمه

ببین کلا دکتر ها معمولا از روشی که بیشترین جواب رو گرفتن برای همه استفاده میکنن،هر کدوم هم روش خاص خودشون رو دارن‌. دکتر خیلی خیلی بیشتر از ما تجربه داره، حتما به دلیلی هر تصمیمی رو میگیره. کلا چشمتو رو داروهای بچه ها اینجا ببند به دکترت اعتماد کن

مثلا من به دکتر خودم مثل چشام اعتماد دارم، ولی مثلا پردنیزولون رو که خیلی ها یه هفته قبل انتقال قطع میکنن برای من قطع نکرد، یه سره خوردم به جاش هفته شش( خیلی زودتر از بقیه دکتر ها) نصفش کرد بعد ده روزم قطع کرد.ولی من فقط کاری که گفت رو انجام دادم اصلا خودمو نگران نکردم. چون واقعا تنظیم دارو هورمونی و کورتون و .... فقط کار دکتریه که سال ها تخصص و تجربه داره، اون چیزی رو میبینه که ما هیچ وقت نمی‌بینیم!

نه کلا تا حالا من یه جواب درست از دکترا نگرفتم😐 آزمایش اول اول شوهرم ۳ سال پیش بد نبود همه پارامتر ...

منم دکترم دانایی بود خیلی ناراضی ام ،همه تعریف کردن که فلانه و بهمانه رفتم پانکچرم شدم جنین هم‌تشکیل نشد کلی ام که با جسم و روانم بازی کرد ،اخر سر فهمیدم‌که اونجا نشسته تنها چیزی که براش مهم‌ نیست مریضاشه ، موسی پور گفت ارولوژی لازم نیست برید ؟ من به این نتیجه رسیدم که خیلی کارها رو ادم باید خودش انجام بده دکترا اصلا به فکر نیستن

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام هیوا جونم خداروشکر جواب خوب بود همشو زده لو ریسک  حالا فردا آن بودی عکسشو میفرستم باز ببی ...

خداروشکرررر🙏🙏🙏

ایشالا صحیح و سالم بیاد بغل مامان و باباش😍

جنسیت رو همون پسر زده برات؟

سلام عزیزم خداروشکر خیلی خوشحال شدم.انشاله بسلامتی پسرتو بغل کنی

فدات بشم من انشاءالله همگیمون 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام خدا رو شکر چرا دیشب نیومدی خبر بدی. مگه نمیدونی ما حواسمون بهت هست     خدا رو ش ...

سلام بشری جونم والا دیشب شوهرم غافلگیرم کرد جشن تعیین جنسیت گرفت برام دیگه این شد دیر اومدم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
وای دختر مارو کشتی تووووووو خداروشکرررررررررررررر 😍😍😍😍😍

واقعا ببخشید از همتون عذر میخوام دیشب شوهرم جشن تعیین جنسیت گرفته بود برام منم از همه جا بی خبرم این شد نتونستم گوشی دست بگیرم

واقعا ببخشید از همتون عذر میخوام دیشب شوهرم جشن تعیین جنسیت گرفته بود برام منم از همه جا بی خبرم این ...

ای جانم عزیززززم همیشه خوش خبر و شاد باششی 😍😍😍😍😍😍😍 دخمله ؟؟؟ 

ای جانم عزیززززم همیشه خوش خبر و شاد باششی 😍😍😍😍😍😍😍 دخمله ؟؟؟ 

نه فدات شم پسره😍😍

نگاه کن آزمایشمو

خداروشکرررر🙏🙏🙏 ایشالا صحیح و سالم بیاد بغل مامان و باباش😍 جنسیت رو همون پسر زده برات؟

سلام عزیزدلم بله همون پسر انشاءالله همگیمون نی نی سالم وصالح  بیاد تو بغلمون

خداروشکر عزیزم، خیلی خوشحال شدم😍😍😍

فدات بشم من 😍😍

من مطمئنم دوهفته دیگه شما میای میگی خداروشکر همه چیش خوب بوده

فدات منم خوبم عزیزم ، پس ایشالله شش دی خوش خبری من که دلم برات روشنه روشنه حتما ، بفکرتم دعاگوتم &nb ...

ممنون عزیزم، انشاءالله گلم😘😘😘

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
خداراشکر. همه بچه ها نگرانتون بودن😍

دورشون بگردم شرمنده محبتاشون شدم من

فدات بشم من 😍😍 من مطمئنم دوهفته دیگه شما میای میگی خداروشکر همه چیش خوب بوده

ممنون مهربون، انشاءالله عزیزم😍😘

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
دوتا امپول پروزسترون رو باهم میزدین یا جدا جدا؟

دوتاش تو یه سرنگ تزریق میکردم عزیزم