2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045635 بازدید | 684476 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@berenjak    عزیزم سلام خوبی نی نی گلت خوبه؟ بسلامتی  ام آر آی دادی الهی که خوش خب ...

سلام عزیزم، ممنون گلم، تو خوبی؟ نه عزیزم، نوبت برای 6 دی دادن، ممنون از احوال پرسیت مهربون، سلامت باشی، التماس دعا😘

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ایشالا میاد با خبرای خوب شادمون میکنه  من که استراحت مطلقم کاری جز گوشی دست گرفتن ندارم  ...

ایشالا ایشالا

خووب میکنی😂 منم یه روز میرم بیرون سه روز خستگی توو تنمه استراحت میکنم از صبح گوشی دستم😂😂

عزیزم شما از پروانه جون خبر ندارین؟

عزیزم شما تعیین‌جنسیتی ، فرش اتتقال دادی یا فریز ؟ 

من فعلا پانکچر نشدم‌ولی دکترم‌گفت احتمالا ۵ روز بعد از پانکچر برات انتقال میدم . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام جونم فدات شم نمیدونم اما فکر نکنم مشکلی باشه. 

عزیزم‌ سلام‌.‌خوبی ؟ من پردنیزیون رو استفاده میکنم حس سرما خوردگی بهم‌دست میده . عادیه ؟ نمیدونم‌استفاده کنم یا نه ؟

عزیزم‌ سلام‌.‌خوبی ؟ من پردنیزیون رو استفاده میکنم حس سرما خوردگی بهم‌دست میده . عادیه ؟ نمیدونم‌است ...

سلام گلم. من مشکلی باهاش برام پیش نیومده عزیزم نمیدونم ولی نمیشه که قطع کنی دکترت برات تجویز کرده.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام گلم. من مشکلی باهاش برام پیش نیومده عزیزم نمیدونم ولی نمیشه که قطع کنی دکترت برات تجویز کرده.

وای دخترمو بردم‌ مدرسه ، فقط یکساعت سرکلاس بود اومد مریض شد همون شب . منم گرفتم . دارو خوردم بهتر شدم . امروز پردنیزیون رو خوردم دوباره گلوم درد گرفت 

وای دخترمو بردم‌ مدرسه ، فقط یکساعت سرکلاس بود اومد مریض شد همون شب . منم گرفتم . دارو خوردم بهتر شد ...

فکر نکنم به خاطر اون باشه عزیزم آب نمک قرقره کن ولی بخور شاید اوایلش یه حالی باشی بعدش بدنت عادت میکنه. این قرصو نمیشه یهو قطع کنی بعدم واقعا حیفه بخور 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم شما بچتون جنسیتش چی بود؟ منم دو روز دیگه باز میزنم اینم صب نزدم غروب زدم😅 خیلی هولم

واویلا   

ادرار صبح روز ۱۰ به بعد بزن

ان شاالله که مثبت هستی

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
عزیزم شما بچتون جنسیتش چی بود؟ منم دو روز دیگه باز میزنم اینم صب نزدم غروب زدم😅 خیلی هولم

من هنوز سونو قلب هم نرفتم

تا اینجا خیلی خوب رو خودم کار کردم و استرس نداشتم اما هر چی به شوهرم میگم بریم برای سونو قلب میگه همون روز که دکتر گفت میریم. یعنی تا شنبه باید صبر کنم

طاقت ندارم

میخوام خودم یواشکی برم

تقصیر خواهرمه. فهمید . همه جا را پر کرد. هر چقدرم گفتم نگو نشد

از وقتی دیگران میدونن اضطرابم بیشتر شده 

همه ذوق دارن . جز من و شوهرم که استرس داریم

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
مرسی عزیزم راسته میگن بتا پسر پایینه دیر تر نشون میده . شما روز چند بی بی زدی 

عزیزم من روز نهم زدم هاله انداخت

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

سلام خانماخیلی دوست داشتم بیام خبرخوشحالی بهتون بدم ولی خدانخواست دلم شادبشه متاسفانه منفی شدم ازعصری دارم باخودم کلنجار میرم که بیام بگم یانه!!! خواستم نگم که ناراحتتون نکنم ولی گفتم بی معرفتی میشه ومن اهلش نیستم بهرحال این مدت به همگی زحمت دادم باسوالهام و....

دیگه هم نه جنین دارم نه موقعیتم اجازه ادامه میده ازته دلم برای همتون آرزوی موفقیت و شادی دارم انشاالله خبرخوشحالی همگی