2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045455 بازدید | 684471 پست
اره بخدا من فقط با یه جنین .. و به قول دکتر با این وضع تخمدان و رحم ..این برام‌یه معجزه بود  

من هم یه جنین برام انتقال دادن  پیام شما رو دیدم امیدوار شدم 😍 امیدوارم این معجزه برای همه منتظرا اتفاق بیفته

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعاااا منم روزای اول که تاپیک اومده بود یادمه بعد از چندماه که برگشتم باورم نمیشد خودشه 😍 @داداش ...

مرسی مامان خانوم مهربون خیلی خوشحالم که اینقد تغییر کردم به کمک دوستای اینجا تونستم واقعا از همه ممنونم. مرسی که بهم میگید. با معجزت برای منو همه منتظرا دعا کن فدات شم😚😚😚😚

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام سلام ب همه ی مامانای قشنگگگگگ حال و آینده...🤩🤩🤩😘😘😘😘😘💗💗💗خوبین بچه هااااا...چن ماه بود ...

سلام تمنا جونم خوبی عزیز دلم نمیخوای دوباره شروع کنی یه نی نی بیاری. شوره جون مثبت شد. زود زود بیا سر بزن 

😚😚😚

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
منم روز 8 هستم یکسره چرت میزنم و خوابم میاد دلیلشو نمی دونم

احتمالا میزان  پروژسترون تو بدن بالا رفته و نشانه خوبیه من علامت هامو با حاملگی قبلی مقایسه میکنم اون زمان هم خوابم به شدت زیاد شده بود  انشالله هرچی خیر باشه اتفاق بیفته 🙏🙏

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍
اره بخدا من فقط با یه جنین .. و به قول دکتر با این وضع تخمدان و رحم ..این برام‌یه معجزه بود  

خدا از این معجزه هاش برا همه نشون بده ،به خاطر همین میگم نگران نباش خدا وقتی خودش میده حتی ادم خودشم بخواد بلایی سرش بیاره باز خدا نمیذاره میمونه نگران نباش 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام‌ دوستان جدیدا کسی شیاف پروژسترون گرفته میشه بگید قیمت آزادش چنده؟ ممنونم 

سلام عزیزم، من یک ماه پیش خریدم داروخانه گفت شیاف قیمتش آزاده و رو دفترچه نیس، دو بسته خریدم اکتوژست که خارجیه 2 تا بسته 15 تایی حدود 125 تومان شد فکر می کنم، ولی ایرانیشو گفت قیمتش با این فرق داره.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
اره عزیزم خوندم یادمه یه روز علائمم قطع شد شب منو شوهرم دوتایی نشستیم گریه میکردیم😂 نصفه شب می خو ...

چه همسر پایه ای  

ببخشید خیلی خندیدم

خدا برات حفظ کنه  

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
بچه ها ی انتقالی یه سوال روز ۷ انتقال دچار کمردرد شدید و خواب آلودگی زیاد شدم یعنی فقط چرت میزنم &nb ...

خواب آلودگی میتونه علامت بارداری باشه  

به امید خدا

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
چه همسر پایه ای     ببخشید خیلی خندیدم خدا برات حفظ کنه    

مرسی عزیزم😊

الان یادم میاد خیلی میخندم😂

ولی اون موقع خیلی وضع بدی بود هی میزدیم تو اینترنت قطع علائم هی چیزای بد میاورد من گریه میکردم شوهرمم پشت سرم گریه میکرد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍