2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046019 بازدید | 684497 پست
مباااارکه عزیزم. ان شاالله بسلامتی تا اخر🤩

ممنون عزیزم ولی این لکه بینی نگرانم کرده

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....
عزیزم من از روز ۶ انتقال داشتم تا ۱۰ هفتگیم جای نگرانی نیست من هماتوم داشتم فقط استراحت کن  پر ...

اهان پس خیالم راحت باشه ولی ادم میبینه نگران میشه منم استرس میگیرم میبینم

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره دقیقا. خیییلی برام لذت بخش بود با چ ذوقی همش مبگفتم دیدی بچه ها میگفتن میشه باورت نمیشد   ...

آلا جون چه خوابه خوبی دیدی انشالا که اینبار تعبیرش خیره و بزودی نی نی ناز بغل میگیری

ولی منو ببین آرزوی مادر شدن انقدر برام دوره که حتی خوابش رو هم نمبینم 🥺🥺

عزیزم من از روز ۶ انتقال داشتم تا ۱۰ هفتگیم جای نگرانی نیست من هماتوم داشتم فقط استراحت کن  پر ...

امروروقت دکتردارم به نظرت ساک حاملگی دیده میشه توسونوامروز

اهان پس خیالم راحت باشه ولی ادم میبینه نگران میشه منم استرس میگیرم میبینم

آره عزیزم خیالت راحت چیزی نیست

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
امروروقت دکتردارم به نظرت ساک حاملگی دیده میشه توسونوامروز

امروز روز چندمته؟ عدد بتات چند بود؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
آره عزیزم خیالت راحت چیزی نیست

به امیدخدا

امروز روز چندمته؟ عدد بتات چند بود؟

امروزروز۱۷یا۱۸انتقالمه،عددبتام۴۷۰،۱بودش

ازروز انتقالت خوردی یا از یه ماه قبل اخه من هیسترو و خراش کردم اول ماه بعد میترسم ککنه سی دی مشکل دا ...

از دو هفته قبل انتقال

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مبارکت باشه عزیزم😘

بتا بالای ۱۵۰۰ ساک بارداری دیده میشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مبارکت باشه عزیزم😘 بتا بالای ۱۵۰۰ ساک بارداری دیده میشه

ممنون عزیزم،پس امروزدیده میشه توکل به خدا

عدد بتاتو متوجه نشدم ولی بالای ۱۵۰۰ ساک دیده میشه عزیزم 

انشاءالله که مبارکه وبسلامتی بغلش میکنی

آلا جون چه خوابه خوبی دیدی انشالا که اینبار تعبیرش خیره و بزودی نی نی ناز بغل میگیری ...

قربووونت برم . کاش کارا با خواب حل میشد  

ان شاالله بزودی هممون مثبت بشیم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱