2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
فقط دلمو با این حرفا خوش میکنم میگم حتما حکمتیه ولی بعضی جاها دیگه واقعا کم میارم حتی شده که اینروزا ...

منم از ۱۹ سالگی تو مطب دکتر و تخت بیمارستانها بودم

بعد از ۵.۵ سال باردار شدم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیشب ک خواب بارداری میدیدم. انقد تو خواب ذوووق داشتم میگفتم وای ببین دوستام تو نی نی سایت میگفتنا بر ...

ای جونم عزیزممممم

تاحالا از این خوابا دیدم انقدر خوابش شیرینه وقتی بیدار میشی دلت یجوری و دلتنگ خوابتی

انشاالله بزودی زود خبر مادرشدنتو بهمون بدی😍😍😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
منم سی دی ۱۹و۵۶و hlaدادم فردا جوابش حاضرمیشه.ببینیم خدا چی میخواد و گره کار هرجاهست بازبسه.شما سرم ز ...

روزی نصف پردنیزولون خوردم ۱۰ هفته قطع کردم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

سلام دوستان 

من امروز رفتم سونو ۶ هفته و ۴ روز بودم قلبش تشکیل شده بود خداروشکر 

وای جنین رو اندازه گرفت گفت نزدیک ۵ م م و ۶ هفته دو روزش . به نظر شما خوبه؟ خیلی نگرانم

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
سلام دوستان  من امروز رفتم سونو ۶ هفته و ۴ روز بودم قلبش تشکیل شده بود خداروشکر  وای جنی ...

نگران نباش

عالیه

مبارکت باشه🥰🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
چایی نبات بخور بهتر میشی

اصلا توان بلند شدن ندارم. بزور خودمو کشیدم ی بخاری همراه آتروپات دارم اونو اوردم گذاشتم رو دلم . شکر خدا لرزمو خیییلی کم کرده ولی هنوز توان بلند شدن ندارم. لب دهنمم بدجور خشک شده بس ک بر اثر لرز نفس نفس زدم  ولی شکر خدا الان خییییییلی بهترم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نگران نباش عالیه مبارکت باشه🥰🥰🥰🥰

ممنونم عزیزم 

اتفاقا من خیلی به یادت هستم لایق باشم همیشه تو دعاهامی 🙏🌺

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
ای جونم عزیزممممم تاحالا از این خوابا دیدم انقدر خوابش شیرینه وقتی بیدار میشی دلت یجوری و دلتنگ خوا ...

اره دقیقا. خیییلی برام لذت بخش بود با چ ذوقی همش مبگفتم دیدی بچه ها میگفتن میشه باورت نمیشد    

ان شاالله این بار تعبیر ب خیر بشه و خبر خوش بدم. اخه تا حالا هر وقت خواب اینجوری دیدم برعکس شده🤣 توکل ب خدا ان شاالله هر چی خیره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستان  من امروز رفتم سونو ۶ هفته و ۴ روز بودم قلبش تشکیل شده بود خداروشکر  وای جنی ...

مبااارکه عزیزم ان شاالله ب موقعش صحیح و سالم بغلش کنی🤩