2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
خانمای باردار اکو قلب جنین ضروریه؟من انومالیم نرمال بود ولی اکو قلب نوشت برام .ھزینش زیاده .حتما بای ...

عزیزم اگه روال کارش اینا و بدون دلیل خاصی نوشته میتونی ندی اما من جات بودم از دکتر می‌پرسیدم ببینم نظر‌ چیه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یسوال دیگه ببخشیدا من خیلی سوال میپرسم🤦حتما باید لک لانه گزینی و ببینی؟من الان روز یازدهم ولی تاالا ...

نه عزیزم ربطی نداره بعضیا میبینن بعضیام نمیبینن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به ها من دیشب  اینجا پست گزاشتم و گفتم ۴ تا جنین دارم کلی خوش و خرم بودم و قرار بود که چهارشنبه ...

عزیزم ببین با یه جنین دوقلو باردار داشتیم.... 

پس اصلا به تعداد نیست به سالم بودن جنینه.... 

همینکه این وروجک این مرحله رو رفته معلومه وفادارتره.... 

انشالله همین دردونت میمونه برات.... 

خدارو چه دیدی شایدم دو تا شد.... 

اگه سابقه دوقلوی همسان دارین تو خانواده احتمالش هست.... 

سلام تورک آنا عزیزم خوبی ؟ بچه هات نازنینت خوبن ؟  نمیدونم منو یادت میاد یا نه  بطور اتف ...

سلام عزیزم.... 

اسمت خیلی آشناست اما جزئیات یادم نمیاد.... 

خدارو شکر عزیزم که جواب گرفتی خدا فرشتت رو برات حفظ کنه.... 

شادیا و موفقیتش رو ببینین... 

خانمای باردار اکو قلب جنین ضروریه؟من انومالیم نرمال بود ولی اکو قلب نوشت برام .ھزینش زیاده .حتما بای ...

عزیزم کجایی اگه تهران هستی من تو بیمارستان کودکان مفید انجام دادم خود دکتر بهم گفت اونجا برم هزینه هم فقط بادفترچه بیمه تامین اجتماعی ۸۰ هزار دادم ازادم فقط ۳۰۰ میگرفت ولی جاهای دیگه ۵۰۰ تا ۹۰۰ 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
فدات شم ممنون  انا جون شما دمنوشهای گرم مثلا زنجبیل رو حتما با چایی درست میکردی ؟ بعد از خود ز ...

عزیزم من که زنجفیل رو کلا پوردش رو استفاده میکنم اما کلا تو سیکل دمنوش استفاده نمیکردم.... 

من کلا چایی نمی‌خوردم خصوصا بعد انتقال.... 

عملا آب جوش میخوردم.... 

من یه دونه جنین انتقال دادم و مثبت شدم  برنجک هم با من بود یه دونه انتقال داد مثبت شد  ا ...

ممنونم بابت  دعای خیرت 🙏آره عزیزم از فریز در نیومدن

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍
اع یعنی انا جون سپتوم و پلیپ توی منفی شدن اینها تاثیر داشتن? کدومش؟  ممنون انشالله توکل بخدای ...

عزیزم بله بی تاثیر نیستن.... 

سپتوم رو که میدونم از دوستان بودن که تشخیص داده شده و بعد که عمل کردن + شدن.... 

پولیپم میتونه بی تاثیر نباشه.... 

به هر حال شانست بالاتر میره هر مانعی که از سر راه بره به هدفت نزدیکتر میشی..... 

ناامید نباش عزیزم. چند نفر تو همین تاپیک بودن که با یه دونه باردار شدن. مهم تعداد نیس. همه چی دست خد ...

دقیقا هرچی مصلحت خدا باشه همون میشه

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍
سلام عزیزدلم حالت خوبه؟نی نی نازت چطوره؟ بیا یه خبر از خودت بده عزیزم تو فکرتم چکارا کردی؟ هماتومت ...

سلام عزیزم

والا انقد این مدت دچار افسردگی و گریه زاری بودم نشد بیام تاپیک

هماتومم رسید به 16 سانت و کل ساک بارداری رو جدا کرد و فقط جفت مونده بود ک هماتوم ب لبه جفت رسید

8 تا دوفاستون در روز و یک پرولوتون و یک شیاف

خدا برام معجزه کرد

در عرض دو هفته شد 8 در 8 سانت و 45 سی سی

هنوز خیلی بزرگه اما خطر سقط بالا کمی کم شده خداروشکر عزیزم

ممنتن ک جویای حالم شدی عزیزدلم

تو چطوری؟

ان تی رفتی؟

هماتومت جدب شد؟

انشاءالله با دعای خیرت عزیزدلم تو دوران بارداری کلا قرص برا چربی نمیتونن بدن چون همشون ضرر داره فقط ...

اخی عزیزدلممم چقدر سخته برات. 

من که والله قابل باشم سرهرنمازم دعا میکنم وصلوات وحمدمیخونم براتون

دیگه خیلی خودتو اذیت نکن هرچی میخوای بخوری اولشو بسم الله بگو خداکمکت کنه عزیزم. اره سخته چربی اینهاهم, منم یک زمانی تری گلیسیریدم بالارفت😔

دوستان من بتام شد ۱😀😀 فسقلی های من کوچکترین زحمتی برای چسبیدن نمیکشن، تنبل های خوابالو

عزیزم خدابزرگ گلم انشاالله جنینای بعدی زرنگ وفلفلی هستن وسریع میچسبن به دل مامانشون  بازم جنین داری؟

عزیزم بله بی تاثیر نیستن....  سپتوم رو که میدونم از دوستان بودن که تشخیص داده شده و بعد که عمل ...

واییی واییی ایول چقدردلم خوشحال شد ازاین حرفت, یعنی میشه منم این سومین انتقالم اخرین جنینهام بگیرن و+شم؟ 

زندگیم خیلی تحت تاثیرگرفته تازگیا بس گرونیه درمان و... 

توکل بخدای بزرگ, خیلی ممنونم ازت انا حون دعامون کنی

عزیزم معمولا همون 14-15 روز بعد جواب میده.....  به سلامتی بغلشون کنی....

انشاالله بادعای خیر شما دوستای گلم 😍❤️

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
نه عزیزم ربطی نداره بعضیا میبینن بعضیام نمیبینن.... 

خب خداروشکر داشتم نگران میشدم ببخشید ترشح و حالت درد پریود دارم ولی لک بینی نداشتم 

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲