2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
به ها من دیشب  اینجا پست گزاشتم و گفتم ۴ تا جنین دارم کلی خوش و خرم بودم و قرار بود که چهارشنبه ...

من یه دونه جنین انتقال دادم و مثبت شدم 

برنجک هم با من بود یه دونه انتقال داد مثبت شد 

انشاالله واسه شما هم همین یه دونه میمونه و باردار میشی 

نگفتن چرا مابقی رو ریختن دور ؟ از فریز بیرون نیومدن ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
مرسی عزیزم . فعلا کاریوتایپها رو نوشته . آنا جون قبل کاریوتایپ عیبی نداره همسرم اسپریژن ، زینک ، ویت ...

عزیزم به نظرم اصلا کاریوتایپ به این چیزا ربطی نداره.... 

یه تست ژنتیکه.... 

بازم میخوایی بپرس.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم به نظرم اصلا کاریوتایپ به این چیزا ربطی نداره....  یه تست ژنتیکه....  بازم میخوایی ...

فدات شم ممنون 

انا جون شما دمنوشهای گرم مثلا زنجبیل رو حتما با چایی درست میکردی ؟ بعد از خود زنجبیل استفاده میکردی یا پودرشو ؟ آخه من خودشو استفاده کردم طب سنتی به همسرم گفته بود پودرشو بریز 

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزم خداروشکر که سپتومت مشخص شد....  انشالله این دفعه همه جوره اوکی میشه شرایط و انتقالات + م ...

اع یعنی انا جون سپتوم و پلیپ توی منفی شدن اینها تاثیر داشتن? کدومش؟ 

ممنون انشالله توکل بخدای بزرگ ایشالله که همینطوره ومنم فکرمیکنم خدامیخواد اینبار موانع برداشته بشه تابمونن دوتای باقی مونده😊

چشم عزیزم استراحت میکنم, خیلی دوست دارم خدا دسته گلاتوبرات نگه داره

انشالله ضخامتت زودی بالا میره اما دکتر منم بود اصلا راضی نیستم ازش بیخودی فقط اسم‌ دراورده 

چی بگم والا. من ویزیت باهاش نداشتم تا حالا ولی یکشنبه ها ک ایشونه خیلی شلوغ میشه. 

توکل ب خدا.ان شاالله هممون بتونیم نتیجه بگیریم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام مهربونم فدات عزیزم. اره گلم نی نیام ۳۹ روزشونه. همتونو‌ دعا کردم عزیزدلم اگر لایق باشم🥰😘

سلام عزیزدلمییی واقعا من بی معرفتوببخش که نفهمیدم. خیلی تبریک میگم. ممنون دعاکردی ازت یه دعات بگیره الهی درحقمون😍😍😍

به ها من دیشب  اینجا پست گزاشتم و گفتم ۴ تا جنین دارم کلی خوش و خرم بودم و قرار بود که چهارشنبه ...

ناامید نباش عزیزم. چند نفر تو همین تاپیک بودن که با یه دونه باردار شدن. مهم تعداد نیس. همه چی دست خدای بالاسری مونه. ان شاالله که رزق تون مامان شدن با همین یه دونه دردونه باشه  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم دقیق نمیشه گفت....  من خودم مثلا بار اول سه چهار روز بعد پریود شدم....  برا دومی ب ...

اووووووووه چ زیاد. فک می کردم نهایت ی هفته طول بکشه چ خوش خیال بودم من  

آنا جون سلام عزیزم  من آزمایش کراتینین دادم عددش ۹ دهم بود این خیلی بالاس؟ وچه خطری برا جنینم ...

ماشالا جون چی شد که ازمایش کراتین براتون نوشتن؟ خود دکترتون نوشتن یا بهش گفتید؟

ای جانم....  انشالله زرنگایی که تو صفن میان روی خواهر برادراشونو سفید میکنن و بهشون یاد میدن ک ...

قربونت عزیزم… 

والا اینا  تو ازمایشگاه زرنگ بودن، تو دل مامانشون بهشون خوش نمیگذره🥺 بالاخره یه روزی یه فسقلی ای موندن رو به رفتن ترجیح میده 🥲

رکسانا جون دیروز همسرم قرص تاموکسیفن رو استفاده کرده بود . امروز زنگ زدیم عرفان  ، گفت فعلا نیا ...

عزیزم گاها تلفنی چرت و پرت جواب میدن.... 

من خودم چند وقت پیش تست ۵لیدن رو باید انجام می‌دادم.... 

میدونستم ناشتایی نمیخواد.... 

احتیاطا زنگ زدم گفتن ناشتا بیا.... 

بعد که رفتم گفتن نیازی به ناشتایی نیست.... 

حالا خواستی احتیاطا ناشتا برو برا اینکه استرس الکی نگیری اما تست ژنتیک بعید میدونم اصلا به این چیزا ربطی داشته باشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نمیدونم جنین هام بلاست فریز شدن نمیدونم میشه یا نه نپرسیدم  ولی میگم چون فریز هستن باید بیارن ...

عزیزم الان رو نمیدونم اما قبل کلا روال این بود جنین فریز میکردن و میفرستادن برای تعیین جنسیت.... 

خیلیم + میشدن.... 

حالا اینکه اول تعیین جنسیت کنن بعدا فریز یا برعکس کدوم بهتره نمیدونم اما قبلا روال همین بود.... 

به نظرم حالا بپرس شاید همین جنینات رو تعیین جنسیت کردن.... 

دوستای گلم من ۴انتقال دادم دکتر گفت ۲۰برو ازمایش یکی دوستان گفت انقدر دیر گفته پس جنینت سه روزه بوده ...

عزیزم معمولا همون 14-15 روز بعد جواب میده..... 

به سلامتی بغلشون کنی....