2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
سلام عزیزم خوبی؟ برای انتقال منظورته؟؟ هیچکدوم روی من جواب ندادن لوبیاسبز وپیاده روی وسیلدنافیل و... ...

عه چرا عزیزم مگه خودت پریودنمیشی ک ضخامت بالابره؟ من تو دوتاانتقال قبلیم تاروز ۵پری یه دونه استرادیول میخوردم روز ۵ب بعد دوتا ک روز ۹سونومیرفتم ضخامتم قشنگ سه خطی بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما من امروز پانکچر کردم‌ گفتن از فردا شیاف پرژسترون استفاده کن ، واژینال اشتفاده کنیم بهتره یا مقعدی ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ای جان دلممم من قربون اون دل بزرگت برم انشالله حتمامثبت میشیم خدامیدونه چقدر منتظریم واون دنیا داره ...

اای جااان  آره  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
منم اخریاس منتها ماه بعد .فعلا فرداهیسترو میشم

ان شاالله به سلامتی عزیزم. ان شاالله هممون نتیجه بگیریم  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عه چرا عزیزم مگه خودت پریودنمیشی ک ضخامت بالابره؟ من تو دوتاانتقال قبلیم تاروز ۵پری یه دونه استرادیو ...

چرا بابا پریودم نرمال میشه... استرادیول اصلا به من نمیسازه برعکس نتیجه میده. برای همین اصلادیگه نمیخورم جاش سینال دادن

عزیزم تومشکل ایمنی داری ازمایش ایمنی کامل دادی یا فقط سی دی ها؟

کامل دادم عزیزم وبایدسرم اینترالیپیدبزنم حالاهزینشم نمیدونم چطوریه یا تزریق gcsf باید بکنم... بعدانتقالم چون انعقادی مشکل هست انوکسا پارین میزنم

کامل دادم عزیزم وبایدسرم اینترالیپیدبزنم حالاهزینشم نمیدونم چطوریه یا تزریق gcsf باید بکنم... بعدانت ...

من تزمایش انعقادی دکتر برام نوشته انگار ک مشکلی نبود حالاباز چهارشنبه دکتر ایمونولوژی میرم ایمنی لنویسه

کامل دادم عزیزم وبایدسرم اینترالیپیدبزنم حالاهزینشم نمیدونم چطوریه یا تزریق gcsf باید بکنم... بعدانت ...

انوکسا رو بعد انتقال میدن؟ برا من از الان داده

من تزمایش انعقادی دکتر برام نوشته انگار ک مشکلی نبود حالاباز چهارشنبه دکتر ایمونولوژی میرم ایمنی لنو ...

خداروشکرعزیزم مشکلی نداری ایشالله ایمنیتونم سالم باشه چون واقعااسترس میاد هرچی بیشتر میشه مشکلات

توکی میری انتقال تقریبی؟ من استرس گرفتم هم ازهزینه سرم اینترالیپید وتزریق چسب جنین هم دردشون😢😢

نمیدونم دقیق. فردا ان شالله قراره برم سونو ببینه چطوره وضعیت. احتمالا فردا مشخص کنه.

اای جاانم. سرم رو نمیدونم ولی چسب جنین فک نکنم خیلی درد داشته باشه. دیگه ما همه جورشو چشیدیم اینم روش