2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
خوبی مهربون جون میخوای وارد سیکل بشی؟ 

سلاممم عزیزمممم خوبی قربونت برم؟ چه خبر چیکارمیکنی؟ اره عزیزم واردشدم برای انتقال اخرینهام خدابخواد فردا ویزیت دارم اوکی باشه میرم تزریق سرم. 

آره واقعا روزی 1000 بار هم شکر کنم کمه ایشالله قسمت تک تک منتظرا ازین معجزه های شیرین

سلامممم عزیزدلم خوبی؟ شنیدم دیابت بارداری گرفتی اصلا استرس نداشته باش طوری نیست

منم واردسیکل شدم برای انتقال اخرینهام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروووشکر.  ان شاالله با دعاهای شما    

چقدرخوب همه چیو رعایت کردین... من هیچی اصلا هیچییی رو رعایت نکردم نمیدونم چمه😔😔😔حالافردام نوبت دکتردارم ببینم واسه هفته بعد انتقال میده یانه

انشالله عزیزم منم مثبت شدم گفتم شاید مال شیاف روزی سه تا میزارم بچه ها گفتن اصلا ربطی نداره استرس ند ...

واای ممنونم ازت از راهنماییت 🙏🌺

با تو دلیت واسم دعا کن 🤲🏻🤲🏻

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
مبارک مامان خانوم خدا برات حفظش کنه😍😍

ممنونم امیدوارم واقعیت باشه خودم هنوز نمیتونم باور کنم 😭😭🤲🏻🤲🏻

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
سلاممم عزیزمممم خوبی قربونت برم؟ چه خبر چیکارمیکنی؟ اره عزیزم واردشدم برای انتقال اخرینهام خدابخواد ...

ان شالله بسلامتی بشینن بدلت بچه ها رو بیاری خونه. منم داخل سیکلم برای انتقال اخرین جنین هام

خدایا شکرت
چقدرخوب همه چیو رعایت کردین... من هیچی اصلا هیچییی رو رعایت نکردم نمیدونم چمه😔😔😔حالافردام نوبت دک ...

قربونت برم منم این دفعه نمیدونم چمه خیلی رعایت نکردم  دیدی ک دبشب ی کاسه ترشی خورده بودم  . دفعه پیش خییییلی رعایت کردم ولی منفی شدم. دیگه این دفعه اگه تونستم کاری می کنم نتونستم خیلی اذیت نکردم خودمو. فقط سعی می کنم داروهامو سر وقت بخورم. 

خودتم میدونی اینا دل خوش کنکه وگرنه همه چی دست اون بالاییه. نی نی های ما هم اگه روزی ای ازین دنیا براشون باشه ان شاالله  میان و میمونن باهامون  . اگه نباشه هم که اون دنیا دم در بهشت منتظر مون میمونن و شفیع مون میشن که مارم ببرن بهشت  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها پس فردا باید برم سونوگرافی روز سوم پریودی سونو واژ ینال آیا درد داره؟؟

نه سونو واژینال راحته مث معاینه نیس

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ان شالله بسلامتی بشینن بدلت بچه ها رو بیاری خونه. منم داخل سیکلم برای انتقال اخرین جنین هام

چ همه مونم با هم افتادیم  . با اخرین جنین هامون. ان شاالله همه مون مثبت بشیم

ای جانمممم عزیزم انشالله مثبت میشی اینروزا خیلی ازدوستان مامان شدن حتما توام میشی. یعنی انتقال دادی یاچطور؟ انشالله این ته تغاریامون تنهامون نمیزارن مطمینم

قربونت برم منم این دفعه نمیدونم چمه خیلی رعایت نکردم  دیدی ک دبشب ی کاسه ترشی خورده بودم   ...

ای جان دلممم من قربون اون دل بزرگت برم انشالله حتمامثبت میشیم خدامیدونه چقدر منتظریم واون دنیا داره نشون نی نی هامون میده ومیگه بسه دیگه بیایدبرید