2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام خانمایی که انوکسا میزنین کمک لطفا من هفته بیستو یک هستم الان آمپول انوکسا رو شکم زدم برای اولی ...

عزیزم برا منم بعضی وقتا اینجوری میشه طبیعیه چون داریم همش داروهای رقیق کننده میزنیم سوزن اینا اصلا نزدیک جنین هم نیست عزیزم نگران نباش طبیعیه 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من هم الان بیست روزه قطع کردن بخاطر دو‌بار خونریزی سشنبه قراره برم سونو اما همش گرانم  ا ...

شما هم هماتوم داری؟

من نگران شدم دلم طاقت نیاورد زنگ زدم دکترم گفت نگران نباش چیزی نمیشه 

منم ۳ شنبه وقت دکتر دارم 

خدا کنه بخیر بگذره

شماهم دوقلو داری؟ چند هفته ای؟

سلام دوستای عزیزم. میگم من الان ۱۱ هفته شدم و امپول پروژسترون و گف دیگه نزن و فقط شیاف بزار.و از هفته دیگه هم امپول انوکسا رو دیگه گف نزن نیازی نیس.یکم استرس گرفتم که انوکسا قطع بشه مشکلی پیش نمیاد یعنی؟

بچه ها سلام وقتتون بخیر شکرخدا هیسترو وخراشو انجام دادم فقط پولیپ داشتم که دکتر برداشتن

سلام عزیزم خوبی😍😍😍😍امروز انجام دادی؟ بسلامتی و دلخوش.منم فردا نوبتمه.پولیپت رو تاحالا تو سونو ندیده بودن؟ هزینت چقدشد

سلام دوستای عزیزم. میگم من الان ۱۱ هفته شدم و امپول پروژسترون و گف دیگه نزن و فقط شیاف بزار.و از هفت ...

عزیزم منم الان یه هفته اس پروژسترون و قطع کردم فقط شیاف میذارم 

آنوکسان و که از هفته ۸ بارداری قطع کردم فقط آسپرین خوردم خداروشکر که همه چی خوبه 

نگران نباش به دکترت اطمینان کن

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

سلام خانوما میشه راهنماییم کنین؟؟؟؟

من روز11انتقالم.

روز 9ام صب یه لک دیدم تموم شد و امروز الان دوباره لک دیدم یعنی من دارم پریود میشم؟؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
سلام خانوما میشه راهنماییم کنین؟؟؟؟ من روز11انتقالم. روز 9ام صب یه لک دیدم تموم شد و امروز الان دو ...

نه عزیزم با اونهمه پروژسترون خیلی بعیده پریود بشی

انشالا که لک لانه گزینیه نگران نباش 

نه عزیزم با اونهمه پروژسترون خیلی بعیده پریود بشی انشالا که لک لانه گزینیه نگران نباش 

توکل بخدا انشالله چیزی نشه اونقد ترسیدم قلبم داره از دهنم میاد بیرون 

مگه میشه لانه گزینی اینجوری لک بببینی یه روز درمیون؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
بچه هایی که تهوع داشتین از کی کمتر شد و حالتون بهتر شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من ۹ هفته و ۶ روزمه هرچی جلوتر میره ...

من هنوزم دارم خیلیم بد

اما خیلی اصلا نمیگیرن یا جزئیه و سریع خوب میشن

نگران نباش

توکل بخدا انشالله چیزی نشه اونقد ترسیدم قلبم داره از دهنم میاد بیرون  مگه میشه لانه گزینی اینج ...

عزیزم اصلا نترس کلا بعضیا تو حاملگی چند روز حتی چند ماه لک بینی دارن که تا یه حدیش تو ivf طبیعیه