2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046161 بازدید | 684501 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به دکترت بگو دوفاستون بهت بده  خیلی خوبه شما دیگه پرولوتون هم میتونی بزنی

عزیزم من با هشت تا دوفاستون در روز

و آمپول پرولوتون و شیاف هنوز خونریزی دارم

فکر می کردم چون تیره ست هماتومه

اما هماتومم شد 160 در 20

تا حالا کسی دیدی این ابعاد رو داشته باشه

تا لبه جفت اومده

عزیزم استراحت مطلق کردی؟ اسپرین و انوکسات رو قطع نکرده؟

آره فقط برای دسشویی از رخت خواب بلند میشم

آسپرینم رو هم قطع کرده

آنوکسا نداشتم

اما متاسفانه بچه هم تکوناش زیاده داره خودش کار دست خودش میده

سلام خانمایی که انوکسا میزنین کمک لطفا

من هفته بیستو یک هستم الان آمپول انوکسا رو شکم زدم برای اولین بار خون اومد نصف پد الکلی کوچولوها هستن خونی شد بعد بند اومد تا حالا خون نیمده بود نگرانم میگم نکنه خورده باشه به کیسه آب یا بچه 😪 

من یروز به یه بازو یروز به یه بازو دیگه و یروز به شکم میزنم خیلی نگران شدم خون دیدم شماها تجربه دارید؟

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام دوستان کسی هماتوم 16 سانتی تا حالا دیده ک سقط نشه من تقریبا همه ساک بارداریم رو گرفته و به لب ...

هپارین میزنی؟

چرا انقدر داره رشد میکنه؟

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام خانمایی که انوکسا میزنین کمک لطفا من هفته بیستو یک هستم الان آمپول انوکسا رو شکم زدم برای اولی ...

من هرشب همونقدر خون میاد 

استرس نداره

یه شی که قطره قطره میچکید مثل اب

نگران نباش احتمالا یه رگ پاره کردی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیزم من با هشت تا دوفاستون در روز و آمپول پرولوتون و شیاف هنوز خونریزی دارم فکر می کردم چون تیره ...

هپارین میزنی؟

هپارین میزنی؟ چرا انقدر داره رشد میکنه؟

نه عزیزم

داروهام پرولوتون و 8 تا دوفاستون و یک شیاف

چون خونریزی دارم و خون زیادی ازم رفته اصلا ضدانعقادی نمیدن

نمیدونم چرا برای من اینجوریه

دخترمم بیش از اندازه تکون میخوره

هی با دست و پاش شرایطو بدتر میکنه

دیگه خیلی شرایطم ناامیدکننده شده

نمیدونم چکار کنم

عه تو بودی فکر کردم داداشم بود حرف ترشی زد انشاالله هردوتون بزودی مامان بشید😍😍😍باورت میشه حتی پ ...

سلام خوبی عزیزم 

یادمه بهم گفته بودی تو بارداریت خون ریزی کردی حتی لخته ام داشتی ولی خداروشکر اتفاقی نیوفتاده

منم دو قلو دارم الان ۸ هفته و ۵ روزم

اگه یادت باشه منم خون ریزی کردم یه لخته کوچیک دفع کردم

رفتم سونو گفت چیزی نیس پشت یکی از قلت هماتوم داری

الا بیشتر از ۱۰ روز که انوکسا و آسپرین دکتر برام قطع کرده چون دوبار خون ریزی کردم الانم لک دارم

خواستم بدونم انوکسا قطع شده برای جنین مشکلی پیش نمیاد

نه عزیزم داروهام پرولوتون و 8 تا دوفاستون و یک شیاف چون خونریزی دارم و خون زیادی ازم رفته اصلا ضدا ...

بنظرم رشدش بخاطر نزدن هپارین

من دکترم حتی تو خونریزی خیلی خیلی شدید اجازه قطع هپارین نداد

فقط اسپرین گفت قطع کن

خود هپارین باعث حل شدن لخته میشه اصلا درمان لخته با داروهای ضد انعقادی

کاش دکترتو عوض کنی