2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست
برایه منم دقیقا دوازدهم رفتم گفت هماتومت کوچیکه ولی نمیدونم چرا حس میکنم باید پروژسترونمو زیاد میکرد ...

بالا بردن پرژسترون الکی وقتی جنین مشکل داره فقط باعث میشه سقط سخت تری داشته باشی .

با وجود بتات که کم بالا میرفت و دیر تشکیل شدن قلبش به احتمال زیاد جنین مشکل ژنتیک داشته .

سعی کن آروم باشی و با این فکرا فقط خودتو اذیت میکنی .

چیزی که بخواد اتفاق بیافته می افته .

اینو بدون تو همه تلاشتو برای سلامتش کردی دیگه با این چیزا خودتو اذیت نکن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم از دله مهربونت با حوصله جواب میدی خدا به زودی دله شمارو هم شاد کنه به حق ۵تن

پروانه جان متاسفم

خیلییی ناراحت شدم خیلییییی😔😔😔😔

ولی خب حتما حکمتی بوده خیلی سخته😔😔😔

مواظب خودت باش

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مرسی آنا جون از جوابت و خیلی هم عالی، ایشالا منم قصدم همینه که با ورزش و تغذیه سالم وزن خیلی زیاد نک ...

من که تا الان ۹ کیلو اضافه کردم🤕🤕🤕

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه ها من یه سوال خیلی مسخره دارم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ میگم من گریه کردنی خیلی شکمم تکون میخوره این ضرری ن ...

خب عزیزم چرا گریه میکنی

خیلی هم عالی شما چه کارهایی کردید؟

عزیزم من اصلا اهل هله هوله نبودم و نیستم . اصلا به اندازه ی دونفر (قدیمیا میگن ) غذا نخور .‌ به اندازه ای که سیر میشی کافیه . میوه خیلی بخور خوبه . من پریناتال رو هر روز نمیخوردم . یک روز درمیون  کافی بود برام . پیش میومد دو روز یک دونه میخوردم‌ .ماه آخر غذاهای سرخ کردنی خیلی نخوردم‌ . فست فود اصلا نخوردم . میوه و آجیل زیاد خوردم . میان‌وعده غذای سنگین نخور . 

دوستم خیلی مولتی ویتامین و د سه و .... رو خورد بچش ۴ کیلو دویست بو د . الانم  بچه خیییلی چاق شده . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزم با دکترت مشورت کن و پیاده روی رو تو برنامه روزانه ات بزار که برای زایمان هم خیلی خوبه

عزیزم من سرویکسم کوتاهه دکتر گفته تقریبا استراحت مطلق باش احتمالا سرکلاژم بشم نمیتونم ورزش و پیاده روی داشته باشم

البته اگه سرویکسمم کوتاه نبود شوهرم نمیذاشت میگه با این همه بدبختی بچه دار شدیم حالا چاقم شدی بعدا لاغر میکنی

من که تا الان ۹ کیلو اضافه کردم🤕🤕🤕

ماشالله . ببین بارداری با ای وی اف چون نیاز به استراحت بیشتری داری پس اضافه وزنم بیشتر میشه (به  نظر من )

من سر دخترم‌کلا ۹ کیلو اضافه کردم و دخترم ۳ کیلو بود .جنب و جوشم خیلی خوب بود . ولی الان‌با ivf باردار شم مطمعنم که مثل اون روزا نمیتونم پر جنب و جوش باشم و استراحتم بیشتر میشه 

خیلی مولتی میخوری ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزم من اصلا اهل هله هوله نبودم و نیستم . اصلا به اندازه ی دونفر (قدیمیا میگن ) غذا نخور .‌ به اندا ...

مرسی از راهنماییت من مولتی ویتامین دارم روزانه یکی میخورم و دیگه قرص دیگه ای ندارم و هر روز هم میرم سرکار و ورزش میکنم، میوه هم اتفاقا زیاد میخورم. ایشالا منم خیلی وزن زیاد نکنم و بچم وزنش طبیعی باشه

و خدایی که در این نزدیکیست
ماشالله . ببین بارداری با ای وی اف چون نیاز به استراحت بیشتری داری پس اضافه وزنم بیشتر میشه (به &nbs ...

اره منم که سرویکسم کوتاس کلا ی جا نشستم خیلی هم گشنم میشه

اینقدر قرص ویتامین دارم که نگو

من که فکر کنم تا ۲۵ کیلو برم