2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
بازم جنین داری عزیزم

آره عزیزم ولی کاش میتونستم بقیه جنین هارو pgs کنم ولی دکتر ژنتیک مرکز گفت پیشنهاد نمیکنه چون ممکنه از بین برن . بعضی وقتا فکر میکنم دوباره پانکچر بشم و این بار از همون اول pgs کنم که این مشکلات پیش نیاد .

عزیزم خودت جنین داری؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عزیزم ولی کاش میتونستم بقیه جنین هارو pgs کنم ولی دکتر ژنتیک مرکز گفت پیشنهاد نمیکنه چون ممکنه ا ...

یه جنین دیگه دارم دکترم گفت دوپریود بعدی بیا میخوام برم پیشه انصاری پور باز به امید خدا خدارو شکر جنین داری خدا کنه برایه منم خودش دفع بشه به منم یه هفته وقت داد ببخشید زیاد سوال میکنم شمام لک دیدی قبله سنوت من الانم کمی لک دارم ولی کمه قرص چی بهت دادن من اینجا دارو خونه قرص میده یکی از فامیلامون سقط عمدی کرد جنینه زنده ی سه ماه گفت در ارض ۵ ساعت سقط میشه زیر زبونی وواژیناله حالا ببینم اگه بشه همونو بگیرم

برای من دارومو قطع کردم جنین فرداش سقط شد یک هفته بهم وقط دادن برای سقط خود به خودی ولی جفت حدود ۴ س ...

ممنونم عزیزم از دله مهربونت با حوصله جواب میدی خدا به زودی دله شمارو هم شاد کنه به حق ۵تن

@طوطططیا    

سلام عزیزم حالت خوبه

چخبر

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
یه جنین دیگه دارم دکترم گفت دوپریود بعدی بیا میخوام برم پیشه انصاری پور باز به امید خدا خدارو شکر جن ...

پروانه جون خیلی متاسفم

انشاالله خدا بزودی یه گلپسر نصیبت کنه

مواظب باش با مصرف داروی سرخورد ضخامت اندومترتو اسیب نزنی

این یک هفته صبر کن بعد با دکتر برای سقطش پیش برو

دارویی نخوری که خدایی نکرده اندومترت نازک بشه و برنگرده

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
یه جنین دیگه دارم دکترم گفت دوپریود بعدی بیا میخوام برم پیشه انصاری پور باز به امید خدا خدارو شکر جن ...

توی سقط مکرر تو ابن سینا از بقیه میگن بهتره .

اسم قرص رو یادم نیست ولی همونه فقط اصلا باهاش قرص کاهش درد مثل استامنیفون و یا ژلوفن و اینا نخور حتی چای و قهوه اثرش رو از بین میبره . حتی در معرض دود سیگار و قلیون هم نباش .

سعی کن توی این دو ماه خودتو و مخصوصا رحمت رو خوب تقویت کنی . نگران نباش راحت سقط میکنی من که همیشه با خودم میگم این نیز بگذرد. 

آره عزیزم من لک داشتم که تو سونو ای که قلب رو دید گفت خیلی کم هماتوم داری داروهاتو زودتر قطع کن چون پروژسترون نمیذاره دفع بشه . سعی کن از امشب کیسه آب گرم زیر شکمت بذاری و یکم ورزش کنی امیدوارم توی این هفته سقط کامل بشه .

برای اینکه مطمئن بشی بقایارو بده آزمایش توی سرم شستشو بذار ببر آزمایشگاه پاتولوژی مرکز بده تا بدونی مشکل از کجا بوده تا برای اقدام بعدت راحت تر باشی.

ممنونم عزیزم از دله مهربونت با حوصله جواب میدی خدا به زودی دله شمارو هم شاد کنه به حق ۵تن

من خودم خیلی دنبال این بودم که تو این مسائل یکی راهنماییم کنه برای همین سعی کردم هرچیزی که میدونم رو بهت بگم .

امیدوارم همون یدونه جنین تو دلت جا بگیره و بشه همدم روز و شبات .

امیدوارم چشم و دل همه منتظرای بچه روشن و شاد بشه من و شما هم همینطور .

باز هم ممنون 

آره عزیزم من لک داشتم که تو سونو ای که قلب رو دید گفت خیلی کم هماتوم داری داروهاتو زودتر قطع کن چون ...

فدات عزیزم از دلگرمی و کمکت چه خوبه اینجا ادم دوستانه ندیده ونشناخته ای مثله شماها داره از دیشب دارو هامو قطع کردم مرتبم زعفرونو نباتو عروس پشت پردم دم کردم خوردم دیگه به امید خدا ببینم چیرو به صلاحم میدونه دارویی میگفت تو بیمارستانم اول همین قرصارو میدن بعد اگه نشه کورتاژ ولی سعی میکنم کورتاژ نشم چون میترسم به قول شما از عوارضش ولی دیشب درد داشتم زیر دل ولی الان بی علامت اصلا انگار نه انگار

آره عزیزم من لک داشتم که تو سونو ای که قلب رو دید گفت خیلی کم هماتوم داری داروهاتو زودتر قطع کن چون ...

برایه منم دقیقا دوازدهم رفتم گفت هماتومت کوچیکه ولی نمیدونم چرا حس میکنم باید پروژسترونمو زیاد میکرد ولی دست به داروهام نزد دو بعد ده روز نتیجش شد این