2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046262 بازدید | 684508 پست
واسه من گونال تجویز کرده زیر جلدیه فکر کنم ولی پودر داره باید با آب قاطی بشه من بلد نیستم چطوره امر ...

من بهت توضیح میدم ولی فرداحتما اونجا رفتی یاو بگیر اول سر سوزن کلفت بنداز به سرنگ انسولین اب روبکش یک سی سی بعد بزن تو پودر حواست باشه تکون ندن اروم به روش مالشی باید پودر روحل کنن بعد بکش تو سرنگ انسولین حالا سر سوزن روعوض کن مال انسولین روبنداز چهار انگشت کنار نافت بافت روبگیر تو دستت تزریق کنن فقط حواست باشه تکون ندن داروتو

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
گفت دوتا پودر با یه آب .. دیگه نمیدونم چند سی سیه  . هنوز نگاشون نکردم

اره فهمیدم مال منم از اونا بودولی به من درکنار اون سینال هم داده بودن 

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بهت توضیح میدم ولی فرداحتما اونجا رفتی یاو بگیر اول سر سوزن کلفت بنداز به سرنگ انسولین اب روبکش ی ...

اه خوب شد گفتی نباید تکون بدن تا حل بشه؟ . این پودریا رو تکون میدن 

بایدبهشون بگم

سلام دوستان من الان خودمو دستمال کشیدم ببخسید ولی ترشحاتم حالت قهوه ای داشت خونیه کمرنگ زنگ زدم مرکز ...

@زینبی_بابا    

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

سلام دوستان. من رمزمو یادم رفته دوباره ثبت نام کردم.. قبلا با چیکاجون و بقیه دوستان اتنقالمون همزمان بود ک متاسفانه من منفی شدمالان دوباره انتقال دادم امروز روز ششمه، هیچ حسی ندارم خیلیم ناامیدم نمیدونم چیکار کنم واقعا🥺😭

دو تا جنین بلاست انتقال دادن برام 

خیلی خودمو باختم 

توام جفتت پايينه؟طول سرويكست چنده؟واسه منم گفت جفتت پايينه

سلام بله گلم ، آنومالی 35 بود سرویکسم. مال شما چنده شما هم بخاطر جفت پایین استراحت هستید؟ لکه بینی چطور....؟

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت