2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
کآری تا حالا واست نکرده؟مثه هسیتروسکوپی،خراش رحم یا چیزای دیگه؟

نه..اصلا انگیزه ندارم بازم برم..ولی اگه برم باید یکی از اینارو کنارش اتجام بدم

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
شوهرم نبود ببرتم باید بیاد از سر کار عصر میرم توروخدا دعام کنید از ۵صب از استرس بیدار بودیم با شوهرم ...

عزیزم رفتی به شدت به فکرتم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب عزیزم برای طول‌سرویکس که بری جنسیت کاملا مشخصه دیگه فکرکنم هفته دیگه ۱۶هفته تمامی دیگه همون موقع ...

خدا کنه بگه من ان تی رو رویان رفتم پرسیدم گفت معلوم نمیشه الان ولی کلا تو رویان به هیچ کی تو ان تی جنسیتو نمیگن واسه سرویکسم باز می خوام برم همون رویان خدا کنه بگه 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خب پس این هفته انشالله جنسیتومیفهمین دیگه

خدا کنه بگه نگه برو همون ۱۸ هفته بیا 

اخه من سونوگرافیامو همون رویان میرم تو ان تی که اصلا به هیچ کی نمیگن حالا خدا کنه هفته دیگه بگن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم شما هم هماتوم داری؟ منم خیلی خونریزی بدی داشتم  دوز داروهاتو میشه بگی بهم و اینکه همات ...

آره عزیزم سری اول رفتم سونو هماتومم ۱۷ بود هفته پیش دوشنبه رفتم شده بود ۱۰ ولی الان یک هفته اس لکه بینیم قطع شده همش ترس دارم میترسم برم ان تی بگه بزرگ شده انگار لکه بینی وخونریزی داشتم خیالم راحت تر بود نمیدونم چرا

دارو هم پروژسترون روزی ۲تا آمپول و۱ شیاف دارم 

شیافام ۲تا بود که گفت زیاده یه دونشو کم کرددکتر

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
آره عزیزم سری اول رفتم سونو هماتومم ۱۷ بود هفته پیش دوشنبه رفتم شده بود ۱۰ ولی الان یک هفته اس لکه ب ...

مرسی عزیزم ک جواب دادی

من متاسفانه خونریزی کردم بزرگتر شد کوچکتر نشد

و سایزش خیلی خیلی بزرگه

سایزش 88 هست و خیلی نگرانم

خداروشکر برات کوچیکه و ان شاء الله جای نگرانی نیست

عزیزم من سردرد نداشتم 

ممنونم جواب دادی گلم  

ینی از چیه. امروزم اینجوری شدم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره گفت ۷ اماده میشه توکل به خدا 

ان شااالله خوش خبر میای  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خبرش حتمابده سعی کن خودت سرگرم کنی تا هفت  وای آدم قلبش میاد تو دهنشتا جواب بگیره

دقیقا منم الان این حسو دارم براش. ان شاالله خوش خبر میاد

ممنونم جواب دادی گلم     ینی از چیه. امروزم اینجوری شدم

قربونت 

فقط ی بار اینطوری شدی؟

مرسی عزیزم ک جواب دادی من متاسفانه خونریزی کردم بزرگتر شد کوچکتر نشد و سایزش خیلی خیلی بزرگه سایز ...

عزیزم استراحت نمیکنی مگه؟

دوز پروژسترونو بیشتر کرد؟