2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046389 بازدید | 684511 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم قربونت شما خوبی؟بهتر شدی؟ من هنوز نوبت نگرفتم ولی احتمالا ۱۸ هفته و ۱ روز میرم میگن به ...

ممنون خداروشکربهترم

من زنگ زدم برای۱۸هفته و سه روز که میشد۳اذر وقت گرفتم

من الان ۱۵هفته و۳روزم میشه سه هفته دیگه به امیدخدا

واقعا خیلی هیجان انگیزه آدم میفهممه نی نی چیه ایشالله هرچی هست سلامت باشه

این خارجیشه مشکلی نداره خیلت راحت

پروانه جون به خودت استرس نده انشالله همه چی خوبه استرس از همه چیز بدتره

من که کرونا گرفتم همش دوست دارم برم سونو ببینم اون تو چ خبره ولی شوهرم نمیزاره 

ممنون خداروشکربهترم من زنگ زدم برای۱۸هفته و سه روز که میشد۳اذر وقت گرفتم من الان ۱۵هفته و۳روزم میش ...

من ۳ آذر میشه ۱۸ هفته تمام

احتمالا ۴ آذر وقت بگیرم که پنج شنبه باشه شوهرم سرکار نمیره منو ببره حالا باز هفته دیگه چهارشنبه باید برم سونو واسه طول سرویکس بعدش میرم پیش دکترم ببینم چی میگه

اره خیلی دوست دارم بدونم چیه تا حالا کلی لباس خریدم همه اسپورت ببینم چیه نی نی برم بقیه وسایلا رو بخرم 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام بچه ها من شیاف فرتیژست 400 میلی گرم دکتر گفته تا امروزم اینو استفاده کردم امروز شوهرم رفته بهش ...

نه عزیزم منم اوایل فرتیژست استفاده میکردم الان اکتوژست فرقی نداره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من ۳ آذر میشه ۱۸ هفته تمام احتمالا ۴ آذر وقت بگیرم که پنج شنبه باشه شوهرم سرکار نمیره منو ببره حالا ...

خوب عزیزم برای طول‌سرویکس که بری جنسیت کاملا مشخصه دیگه فکرکنم هفته دیگه ۱۶هفته تمامی دیگه همون موقع میگن بهت

توی‌ آن تی خودت نپرسیدی یا معلوم نبود چون من رفته بودم آن تی هرکی اومده بود بهش جنسیت روگفتن

سلام عزیزم مرسی خداروشکر.  من یدونه زدم همون روز خونریزیم که تو بیمارستان آرمان پرستارش خودش ب ...

عزیزم شما هماتوم داشتی ب خونریزی افتادی؟

من سه روز پیش خونریزی شدید گرفتم و سایز هماتومم رسیده به 88 و کلی از ساک رو گرفته

اما ب من 4 تا دوفاستون داده فقط در روز و یک شیاف

من ۳ آذر میشه ۱۸ هفته تمام احتمالا ۴ آذر وقت بگیرم که پنج شنبه باشه شوهرم سرکار نمیره منو ببره حالا ...

خب پس این هفته انشالله جنسیتومیفهمین دیگه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
سلام گلم آره کارش خیلی خوبه آمار مثبتهاش بالاست،جنین داری؟ معتضدی میرفتی یا جهاد؟

معتضدی..اره ۶ تا جنین مونده.بهم گفتن کیفیت جنینا خوبه ولی دوبار انتقال دادمو منفی شد

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
سلام عزیزم انشاءالله که خیره به فال نیک بگیر احتمالا لک لانه گزینیه نگران نباش  من از روز ۶ ان ...

عزیزم شما هم هماتوم داری؟

منم خیلی خونریزی بدی داشتم 

دوز داروهاتو میشه بگی بهم

و اینکه هماتومت چند میله

ممنونم لطف داری ایشالله که دوقلو باشن و سالم  من انتقال اولم بود عزیزم  خراش نداشتم  ...

انشالله نام اور باشن خیالمو راحت کردی بچه ی اولته

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم