2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046702 بازدید | 684538 پست
سلام مامانای ۱۴۰۰😍😍😍من امروز رفتم چکاپ قبل انتقال.سونوشدم هیچ مشکلی نبود شکر خدا بعرشم معاینه ک خ ...

عزیزم بسلامتی . انشالله امام رضا حاجت دلتو بده 

عزیزم کدوم دکتر رفتی و کدوم‌مرکز ؟ .‌

خدای من خدای معجزه هاست . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دوتا جنینه ۴روزه انتقال دادم روز ۱۲ بعد دوساعت هاله انداخت روز ۱۳ زود هاله داد ولی باز کمرنگ  ...

پروانه جون عزیزم تبریک میگم‌ که قلب نناز گل پسرتو  دیدی انشالله ۱۲۰ سال بتپه .‌

پروانه جون ویتامین سی و ای  و ..‌ هر روز قبل پانکچر استفاده میکردی ؟ وای اینو فولیک ۲ تا  ،d3, سلن پلاس ، ویتامین e رو خوردم دیگه نتونستم . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
آره عزیزم استراحتمو بیشتر کردم اما اصلا حال خوبی ندارم همش درد دارم از وقتی کامل چرخیده خدا خودش کمک ...

قربانت عزیزم .ممنون که به یادمی  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
بعله عزیزم چون ایمنی بدن بالامیره برای مقابله بابیماری

اخه منم انگشتای دستم اگزما داره رکسانا جون ،منم باید بگم ازمایش ایمنی بنویسه  دکتر ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
@alaae   عزیزم پردینزولون همیشه بامعده پربخورباشکم خالی اذیت میشی  زمانش ازدکترت می‌پرس ...

خیلی ممنونم که جواب دادی عزیزم.خدا خیرت بده  

دکتر ایمنی گف سرشم شلوغ بود در همین حد فقط تونستم بپرسم ازش. خییلی لطف کردی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
والا نمیدونم عزیزم. باز دوستان بهتر میتونن راهنمایی کنن. ببین نظر دکترت چیه قطعا بهتر میدونه شرایط چ ...

مرسی عزیزم دلم بازم چهارشنبه سونو دارم ایشاا... همه چی خوب پیش بره

اها فکر کردم از خود تهران خریدین مرسی گلم یعنی تا آخر بارداری باید این آمپولو بزنیم؟

بله

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا