2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046193 بازدید | 684501 پست
پروژسترون مگه نمیدن ادم پریود شه بعد انتقال چرا میدن

نه عزیزم پروژسترون میدن جای بچه صفت شه

ولی وقتی یدونه میزنی قطع میکنی چند روز بعد پریود میشی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خدا کمکم کنه راستش زنذگیم بی بچه خیلی سرده ب شوهرمم حق میدم بالاخره اونم ارزو داره...خدا کنه بشه ای ...

اینجا همه مثل همیم و همه انتظار کشیدیم و همدیگرو درک میکنیم

ان شاالله بحق علی اصغر دامن همه منتظرا مخصوصا شما بزودی سبز شه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالم اصلا خوب نیست دارم خفه میشم....اخه تا کی بدبختی...کی تموم میشه...ای خــــــــدا......آره جنین د ...

من انتقال اولم منفی شد.باید برم انتقال دوم.فعلا اماده ذهنی نیستم

حالا تو هم صبر کن.زود زدی

😉

به نظرتون کدوم شیرخشک خوبه؟شیر خشک یارانه ای که بهداشت میده اصلا سیرنمیکنه.کمک لطفااااا

دکتر واسه پسر من  آپتامیل پی دی اف داد  با وزن ۱۷۰۰ بدنیا اومد الان سه ماهشه شده ۵ کیلو .به نظرم خوب وزن گرفت .من بعد براش اپتامیل ۱ تجویز کرده تا ببینم چی میشه 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیزم برای جفت پایین خیلی خیلی باید استراحت کنی خونریزی و لکه بینی هم فقط به خاطر جفتته اگه میتونی ...

مرسی ج دادی رفتم سونو دادم یه هماتوم 27میلی داشتم پشت جفتم .جفتمم خلفی مارژینال بود گفت کمی پایینه ولی سر راه نی خداروشکر همه چی بچمم خوب بود . این هماتومه حتما از خونریزی ده روز پیشم بوجود اومده دیگه اینشو نمیدونم ولی دکترم گفت استراحت نسبی کن مطلق نباش تو خونه یکم راه برو.التماس دعا عزیزم

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
دارم میمیرم از استرس میشه سیکلو کنسل کنم دوباره شروع کنم نمیدونم باید چکار کنم از طرفی میترسم کنسل ک ...

والا نمیدونم عزیزم. باز دوستان بهتر میتونن راهنمایی کنن. ببین نظر دکترت چیه قطعا بهتر میدونه شرایط چجوریه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دخترا به نیتتون سوره ی نبا  عبس نازعات و خوندم انشالله که همیشه خبرای خوب خوب بدیم🙏🙏🙏

ااای جااانم . دست گلت درد نکنه. الهی بحق دل بزرگت خدا بزودی حاجت روات بکنه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم چون بچه هام زودرس بودن تو بیمارستان خصوصی دستگاه نداشتن ناچار دولتی موندیم تو دولتی هم چون بچه ...

ای جاااان. اساسی بهشتو کشیدی زیر پات  خدا حفظ شون کنه

خب خیلی خوبه ۱۰ ببین من شیر سویا هم اینسری از روز اول انتقالم خوردم تا الان حالا نمیدونم اینم تاثیر ...

ارزومه بی خیال باشم و فکر نکنم اصلا بهش. ممنونم گلم بابت تجربیاتت.  

عزیزم میدونم خیلی سخته منم مثل تو زندگیم خیلی سرده درسته همسرم همش میگه هرچی خدا بخاد ولی بازم تا چن ...

عزیزم امضاتو خوندم.برای مادرشدنت یه صلوات میفرستم.

برای منم خیلی سخته که توی دوقدمی به دنیااومدنش از دست دادمش و الان در به در یه بچه.

😉

عزیزم شما چندم انتقالت بی بی زدی؟ کجا انتقال دادی؟

بیمارستان صارم.

من روز  ۱۳ منفی شد

همون خوب شد که منفی شد.چون دقیقا همون روز کرونا داشتم و تست کرونام مثبت شد.

میگم برم واکسن کرونا بزنم.بعد اثدام کنم

😉