2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
همشش علایم مثبت شدنه مبارکه 

ممنون انشالله که همه بچه هایی که اننتقال دادن مامان بشن همچنین شما ومن به خدا واسه همه دعا میکنم 

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت
بچه ها حالت تهوع از کی شروع میشه من الان پنج هفته و دو روز هستم هنوز اصلا تهوع ندارم 

من امروز از صبحه حالت تهوع دارم خیلی 

یه بارم اول صبح بالا آوردم 

خیلی بده دعا کن نداشته باشی اصلا

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من 19 هفته بودم که مثه نبض فقط خودم حس میکردم اما از هفته 24 دیگه خیلی قوی و قشنگ مثه ضربه حس ...

عزیزدلم ایشالله که هیچی نیست شاید خوابه اون ضربه های ضعیفشم کشو قوصش تو خوابه نگران نباش عزیزم . منم از 15 هفته این نبضی که میگی رو گاهی حس میکنم ولی بخودم میگم توهم منه چون خیلی زوده الان هفده هفته و سه روزمه نگران آنومالیمم التماس دعا دارم عزیزم الهی هممون نی نیارو سالم بغل بگیریم به حق علی.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
عزیزدلم ایشالله که هیچی نیست شاید خوابه اون ضربه های ضعیفشم کشو قوصش تو خوابه نگران نباش عزیزم . منم ...

عزیزم من از ۱۶ هفته خودم حس کردم و از ۱۹ هفته دیگه هرکس دست میذاشت متوجه میشد

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
نه عزیزم اولش از کم شروع میشه بعد بالا میره برایه من ۱۴۲بود نبینم مثله من استرس الکی به خودتو نینیت ...

خداکنه مشکلی نباشه. الان برا اولین بار گلاب به روت بالا اوردم خیلی ترسیدم از بس به گردنم فشار اومد و نفسم بالا نمیومد.اخه من تو کل زندگیم شاید دوبار بالا اورده باشم کلا.

عزیزم من از ۱۶ هفته خودم حس کردم و از ۱۹ هفته دیگه هرکس دست میذاشت متوجه میشد

عزيزم من كمر درد دارم مثل پريود ولي دردش زياد نيست و زير شكمم گاهي درد ميكنه خطرناكه؟توهم داشتي ؟

عزیزم حاملگیای قبلیتون علائم داشتین مثل تهوع ؟ منم نگرانم چرا علائم ندارم ولی فکر کنم زود باشه تو حا ...

نه نداشتم سره اونام نگران نباش دختر من انقدر فکرای بد میکردم میگفتم عوق نمیزنم که قلبش تشکیل نمیشه ولی دیدی که قلبشم دیدم والله به نظرم این همه استرس که ما میگیریم برایه این هورمونای بارداریه 

عزيزم من كمر درد دارم مثل پريود ولي دردش زياد نيست و زير شكمم گاهي درد ميكنه خطرناكه؟توهم داشتي ؟

آره عزیزم من درد زیاد داشتم خصوصا ماه چهارم تا اخرش فکر کنم بدن داره جا باز میکنه

ولی هرچی استراحتمو بیشتر میکردم و بدنمو گرم نگه میداشتم دردم کمتر میشد

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
خداکنه مشکلی نباشه. الان برا اولین بار گلاب به روت بالا اوردم خیلی ترسیدم از بس به گردنم فشار اومد و ...

مشکلی نیست ‌الله من باید بشم درس عبرت برایه همه این همه نگرانی واخرم شکر خدا به خیر گذشت یادمه یکی همین جابهم گفت لذت ببر از حاملگیت ما با استرس گزروندیم الانم پشیمونیم منم میخوام حال ببرم شمام با تو دلیت حال کن تورو خدا فکرای بد نکن

نه نداشتم سره اونام نگران نباش دختر من انقدر فکرای بد میکردم میگفتم عوق نمیزنم که قلبش تشکیل نمیشه و ...

دقیقا منم به شوهرم میگم تا عوق نزنم باورم نمیشه حامله م.با اینکه سر اون دوتا که قلب تشکیل نشد هم شدید تهوع داشتم