2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046261 بازدید | 684508 پست
خانم هاا  انتقال من کنسل شد  چون  اندومترم نرفت بالا   دکتر برام  عکس رنگی ...

عزیزم درخواست دوستیمو قبول کن من چند بار انتقالم به خاطر بالانرفتن آندومتر کنسل شده

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من بیمارستان بهمن بودم بنظرم نسبیه ... نمیشه گفت خیلی خوب هیچ مرکزی رو از نظر من... اما در ...

سلام گلم  منم برام جنین شناس مهمه ، بین این دوتا موندم کدوم جنین شناسش بهتره

من بهمن بودم جنین شناسش ولقعا خیلی خوبه از مام خبر ندارم

چطور متوجه شدی کارش خوبه؟ من خودم دوست دارم با سهیلا عارفی برم ، اما چون همسرم مورفوش صفره میخوام یجا باشه جنین شناسش کار بلد باشه.

خانوما من الان سه روزه جنینامو انتقال دادم..داشتم توی سایت میچرخیدم دیدم توی تاپیکا گفتن شب قبلش رابطه داشته باشید..ولی من و همسرم حدودا ۲۰روز بود رابطه نداشتیم😭😭😭😭😭😭😭😭ینی باز قراره منفی بشه؟؟

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
خانوما من الان سه روزه جنینامو انتقال دادم..داشتم توی سایت میچرخیدم دیدم توی تاپیکا گفتن شب قبلش راب ...

انشاالله که این بار مثبتی  عزیزم با این حرفا به خودت استرس نده نظرها متفاوته خیلی از دکترا تاکید دارن از وقتی داروهای انتقال شروع شده نزدیکی نکنید 

اگه قرار باشه بشه میشه

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
انشاالله که این بار مثبتی  عزیزم با این حرفا به خودت استرس نده نظرها متفاوته خیلی از دکترا تاکی ...

ممنونم..من اخه دفعه قبل یکم لکه دیدم قبل انتقال ترسیدم..بعد تاالان هرچی میچرخیدم توی نت همچین مطلبی ندیدما الان یهو اومد جلوچشمم

انشاءالله ک همه با خوشی ب خواسته هاشون برسن

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
خداروشکر عزیزم !چرا دوباره خریده بودی مگه ۹۰ تایی نبود؟شما قراره روزی چندتا بخورین

روزی دوتا میخوردم. از الان روزی ۳ تا

بسته قبلی تموم شد. انتقال عقب افتاد

پریود شم میرم تو سیکل انتقال

به امید خدا

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ