2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046487 بازدید | 684516 پست
عزیزم شما کدوم مرکز میری؟ چند بار انتقال منفی داشتی؟ میتونم بپرسم مشکلتون چیه؟

رویان تهران میرم

انتقال دومم بود

مشکلمون الیگواسپرمی یعنی تمام فاکتورای اسپرم غیرنرمالن. توی بهترین شرایط و با رعایت کردن رژیم غذایی تعداد یک میلیون، مورفو یک درصد

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هم این بار هر کااااری بگی انجام دادم، هیسترو، خراش، سرم، چسب جنین. توی مدت انتقال حتی پرهیز غذایی ...

آره متاسفانه بعضی از علائم بخاطر پروژسترونه. منم اینبار تهوع داشتم انتقال قبلی نداشتم

هر چی حساب و کتاب می کنیم و سعی میکنیم همه چی رو رعایت کنیم فایده نداره اصلا😢 

خیلی ناامیدم ولی دعا میکنم انتقال بعدیمون نتیجه بگیریم. 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ممنون از دعات عزیزم .دفعه پیش هم خیلی رعایت کردیم ولی خوب متاسفانه تغییری نکرد  من که به کل نا ...

فدات عزیزم

منم همین حسو دارم. امید و انگیزه قبل رو ندارم. احتمالا مشکلم بزرگتر از این حرفاس

ولی به این فکر کنیم که بقیه بچه ها هم در اوج ناامیدی باردارشدن. لیلا جون رو یادته طبیعی باردار شد. چند روز پیش میگفت هنوز باورم نمیشه مادر شدم و از بس عادت ندارم فکر میکنم خواهرزادمه... پس این فکرایی که میکنی طبیعیه 

ما تلاشمونو میکنیم بنظرم هیچ تلاشی بی نتیجه نمی مونه

عزیزم انتقال قبلی علائمی هم داشتی؟

وای به منم ثابت شده بعضی وقت ها یجوری کارام عقب میافته خودم تعجب می کنم. ان شالله روزی ما بچه سالم و ...

آره عزیزم باهات موافقم باید بسپاریم دست خودش

منم چند روزه همین تصمیمو گرفتم

الهی آمین عزیزم

انشالله ب مهمترین آرزومون برسیم

فرزي جان خيلي ناراحت شدم فداتشم ببخش اينقدر درگير بودم نشد زودتر بهت پيام بدم الهي كه خداوند بهترينا ...

ممنونم چیکا جونم اختیار داری عزیزم میدونم داری برای زایمان آماده میشی ما رو از دعاهات بی نصیب نزار ما هم با تمام وجودمون برای سلامتی خودت و نی نی های قشنگت دعا میکنیم خدا پشت و پناهتون باشه

انشالله به شادی بغلشون میکنی

مجبورم برم چون اخرین شانسمه دیگه اصلا نمیتونم پانکچر کنم و از اول شروع کنم این بار زیر قرض رفتیم عوض ...

کار درستی میکنی همه ی تلاشتو باید بکنی

انشالله همین دفعه نتیجه می گیری عزیزم و بقیه ی هزینه ها برای سیمونی میشه

تو مرکز ما بعد انتقال باید  از تخت اتاق عمل بری  رو تخت دیگه خودت همون لخظه بعد ۲۰دقیقه می ...

کدوم مرکزی؟؟

من و خودشون بلند کردن تا دوساعتم نمیذاشتن دستشویی بریم لگن میگرفتن خودشون 

من پارسیان بودم

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
آره بخدا میدونی من بیشتر کلافه شدم بخاطر نظافت ونماز و این چیزاش  به سرم زده برم یه سونو انجام ...

برو ولی زیادیش واسه بچه ضرر داره 

من دیشب رفتم انجام دادم  اوکی بود ایشالا تو هم میری اوکیه

ممنونم چیکا جونم اختیار داری عزیزم میدونم داری برای زایمان آماده میشی ما رو از دعاهات بی نصیب نزار م ...

قربونت برم خوش قلب مهربون مطمئن باش خدا جواب اين قلب مهربونتو جوري بهت ميده كه خودتم باورت نميشه❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
چه جالب تو مرکز ما درمورد تکون ندادن سر و پا اصلا چیزی نگفتن  موقعی که انتقال منو انجام میدادن ...

خداروشکر عزیزم

اول خدا... دوم خدا ....آخر خدا....

خداروشکر عزیزم  اول خدا... دوم خدا ....آخر خدا....

واقعا همینه اول وآخر خواست خداس 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍