2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046476 بازدید | 684514 پست
عزیزم تنها کاری که میتونم بهت بگم و خیلی کمکت میکنه اینه که استرس نداشته باشی  زمانی که انتقال ...

تو مرکز ما بعد انتقال باید  از تخت اتاق عمل بری  رو تخت دیگه خودت همون لخظه بعد ۲۰دقیقه میگن برین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا من تازه شروع کردم...خیلی درد داره نمیتونم رو زمین بشینم...شنبه انتقال دارم.

منم شنبه !باهمیم ان شاءالله شاد بشیم بهشما در جورد تزدیکی قبل انتقال چیزی نگفتن ؟چن تا چتین انتقال میدین ؟

بچه ها یه چی دیدم میپرسین، قبلا سوال خود منم بود من دکترم تاکید داره شیاف رو واژینال بذاری تاثیرش ب ...

چشم عزیزدلم همه کاری میکنم دیگه نمیدونم چیکار کنم این لکه بینی قطع شه 

به سرم زده برم یه سونو انجام بدم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من از دکترم پرسیدم میگه وقتی هماتوم نداری و جای جنین خوبه و هیچ مشکلی نداره و ضربان قلب منظمه نمیتون ...

آره بخدا میدونی من بیشتر کلافه شدم بخاطر نظافت ونماز و این چیزاش

به سرم زده برم یه سونو انجام بدم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
والا من تازه شروع کردم...خیلی درد داره نمیتونم رو زمین بشینم...شنبه انتقال دارم.

انشاالله به سلامتی و مثبت بشی عزیزم درک میکنم ولی من تو نشستن مشکل ندارم درد میکنه و سفت میشه حتی کبودم میشه ولی من تو نشستن مشکلی ندارم ببین بستگی به نحوه تزریقم داره باید یکم اروم تزریق بشه تا بهتر جذب بشه و زیاد گوله نشه و اذیت بشی 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
خانم های مثبت شده توروخدا جواب بدین قبل انتقال شبش نزدیگی داشتید یا نه ؟

سلام عزیزدلم مرکز ما اصلا درمورد این قضیه به ما چیزی نگفتن منم الان تازه شنیدم از دوستمون که دکترش گفته ساعت ۵ صبح نزدیکی داشته باش 

ولی خود من صبحی که میخاستیم بریم برا انتقال بدون هیچ برنامه ریزی ای خیلی عذر میخوام ازت همسرم نزدیکی کرد بعد رفتیم مرکز حالا دیگه نمیدونم مثبت شدنم ربط داشته باشه بهش یانه  

برای مورفولوژی قرص اسپریژن خوبه شوهرم ۲ ماه استفاده کرد مورفو شده ۳ قبلا بین یک و صفر بود

هسر منم داره اسپیرژن مصرف میکنه. مورفو صفر بودیم

خدا کنه مورفو ما هم خوب بشه. به ما هم گفتن تا مورفو صفره پانکچر نکنیم 

عزیزم تنها کاری که میتونم بهت بگم و خیلی کمکت میکنه اینه که استرس نداشته باشی  زمانی که انتقال ...

چه جالب تو مرکز ما درمورد تکون ندادن سر و پا اصلا چیزی نگفتن 

موقعی که انتقال منو انجام میدادن همش سرم بلند بود که تو مانیتور جنینامو ببینم بعد که تموم شد اومدیم تو بخش اون خانمایی که منو آوردن برا همه پتو میکشیدن روشون برامن نکشیدن رفتن منم پتو زیر پام بود با پام کلی تلاش کرد پتورو بلند کردم انداختم روم چندروز بعد انتقالم که اومدم تاپیک دیدم پروانه گفته بود به یکی از دوستان که سرتو موقع انتقال بعدم پاهاتو اصلا بلند نکن همونجا کلی ناامید شدم گفتم دقیقا من دوتا کاری که نباید میکردمو وکردم اونوقت توقع دارم بگیره ولی خدارو هزار مرتبه شکر خواست وبرام گرفتش 

سلام به همگی

بچه ها من انتقال دومم هست 

البته سری اول + شدم که متاسفانه سقط شد

الان روز ۱۱ انتقال هستم لک کوچیک قهوهای دیدم

به نظرتون لک لانه گزینی یا پریودی؟

آخرین پریودیم ۳۰ شهریور بود

دوستان سینه ها از کی سفت میشن برا من چرا مثل قبل شله نگران شدم

عزیزم واسه منم هنوزشله فقط یه کم بزرگتر شده وهاله دورش یه کم تیره تر

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏