2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046274 بازدید | 684508 پست
ماشالا جونم خیلی خوشحالم برات دوست دارم از ته دل جیغ بزنم 😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃 مبارکههههه

فدات بشم تینا جونم

خبر خوبتو خوندم مبارکت باشه الهی خدارو هزار مرتبه شکر 

الهی که بقیه راهم صحیح وسلامت بگذرونی وگل پسرت سالم بیاد بغلت وشیر بدی🤲🏻

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ووای ماشالا جون پس شمام تاریخ سونو هات یکی نیس درسته؟؟ منم الان  بجز تشکیل قلب درگیر این مسئله ...

آره عزیزم دوتا سونو رفتم ۲تاش حرف مختلف زدن به حساب سونو اولیه من الان باید ۷ هفته و۵ روز باشم ولی دیروز رفتم میگه ۶ هفته و۴ روز نمیدونه آدم کدوم درسته منکه دست نگه میدارم تا ان تی ببینم بالاخره چندهفته میشم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا امروز بعداز ظهر قراره برم.من اصلا به طور کل سونو نشدم تا الان.وقتی ازمایشم مثبت شد گف برو دوهفت ...

سلام زهرا جونم عزیزم معلومه که جنین شما دیر لانه گزینی کرده عزیزم بخاطر همین سونو برا قلبش خیلی زود بوده 

البته بگماااا هرکسی از جاش بلند شده رفته یه سونوگرافی زده نه علمشو داره نه تخصصشو من اولین بار که خونریزی کردم رفتم سونو اورژانسی شدم دکتره چقدر سونوگرافی واژینال کرد یه سری عدد به منشیش گفت بعد آورد شکمی کلی هم اونجا معطل کردش آخرم کل اعدادو عوض کرد من احساس کردم چیزی بارش نبود آخرم گفت قلبش تشکیل نشده 

شما یا مرکزت برو یا یه جا چندنفر رفته بودن راضی بودن برو مطمئن باش قلبش تشکیل شده 

بچه ها این جواب ازمایش خون ان تی هست کسی بلده تفسیر کنه؟ @زینبی_بابا    

سارا جون من دیروز رفتم سونو بهم از اون برگه مشکیای سونو ندادن فقط یه برگه دادن که توش نوشته ضربان قلب رویت شد براشما همینجوری بود؟

سارا جون من دیروز رفتم سونو بهم از اون برگه مشکیای سونو ندادن فقط یه برگه دادن که توش نوشته ضربان قل ...

بله عزیزم

مبارکت باشه ان شاالله ۱۲۰ سال بتپه برات

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
الهی آمین انشاءالله  انشاءالله شمام به مراد دلت برسی باران جونم

ماشالله جان بسلامتی باشه ان شالله قلبش ۱۲۰ سال بتپه روغن فقط روزی دو قاشق بخور و سعی کن روغن زیتون باشه  فقط. کلسترول پایین میاد 

خدایا شکرت
فدات بشم تینا جونم خبر خوبتو خوندم مبارکت باشه الهی خدارو هزار مرتبه شکر  الهی که بقیه راهم ص ...

فدات بشم عزیزم انشالا بارداری خودتم راحت باشه و نی نی فسقل و بسلامتی بغل کنی😘😘😘

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
ممنون عزیزم لیست مکمل هاتو میگی. دکتر اسرافیلی همه رو تجویز کرد؟

نه عزیزم خودم به دکتر بعضیاشو گفتم گفت دوست داری بخر بخور اشکال نداره. خودش تاکید داشت روی ویتامین ای. سی. دی. فولیک اسید۵. رویال ژلی. فرتیل سی ام. 

خودمم ال آرژنین و کیوتن. امگا۳ گرفتم. گفت ال آرژنین نیاز نیست چون بهت آنوکسا میدم ولی باز من گرفتم.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نه عزیزم نگفتن من خودم از جنین شناس پرسیدم گفت خوبن کیفیتاشون بعد خودم یه بار پرونده امو نگاه کردم ف ...

ای بابا همه مراکز خودشون میگن

کلا رویان فرق داره باهمه مخصوصا عمق رحمش😅😅راستی گلم تبریک میگم صدای قلب تودلیت رو شنیدی انشالله صحیح و سالم بیاد تو بغلت😍

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 

بچه ها من باید از اول پانکچر کنم میخوام این بار تقویت کنم اول بعد برم توی سیکل دنبال قرص اووبوست بودم خیلی تعریفشو شنیدم ولی انگار نیست دیگه پودر اینوفولیک و q10هم گرفتم به نظرتون چی دیگه خوبه

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
آره عزیزم دوتا سونو رفتم ۲تاش حرف مختلف زدن به حساب سونو اولیه من الان باید ۷ هفته و۵ روز باشم ولی د ...

منم دوتا سونو هم تو سن بارداری اختلاف داشتن هم تو تعداد ساک بارداری هم تو دیدن قطب جنینی اولی قطب جنینی رو دید دومی ندید آخرش نمیدونم چی به چیه کی درست میگه برا سشنبه هفته دیگه سونو دارم خدا خودش بخیر کنه 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏