2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046272 بازدید | 684508 پست
قربونت برم مرسی از دعای خیرت ..خیلی خوشحال شدم خدا رو شکر صدای قلب نی نی تو دلیتو شنیدی🙏🙏🙏

فدات بشم انشاءالله اونروزی بیاد که شما بیای این خبر خوشحالی رو بهمون بدی

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@ماشالا       @سارادلارام       @شوره    &n ...

نه عزیزم نگفتن من خودم از جنین شناس پرسیدم گفت خوبن کیفیتاشون بعد خودم یه بار پرونده امو نگاه کردم فهمیدم  از صفحه اش عکس گرفتم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیز دلم خیلی مبارکت باشه😍😍😍😍 ایشالا ۱۲۰ سال براش بتپه❤️ هفته رو تو سونو از رو اندازه ساک و ...

فدات بشم عزیزم انشاءالله شما بیای خبر بدی صدای قلب نی نیتو شنیدی

۲۷ شهریور انتقالم بود ۷ شهریورم پریود شدم 

جالبه برام این همه اختلاف... 

عزیزم منم الان از پیش دکتر اومدم با اینکه چربیم خیلی بیشتر از شما بود گفت هیچ اشکالی نداره تو باردار ...

خب خداروشکر آره برا منم گفت با رژیم سالم 

خدا رو شکر عزیزم به سلامتی انشالله بغلش بگیری

انشاءالله همگیمون عزیزم نی نیامون صحیح وسلامت بیان بغلمون

💃💃💃💃مبارکه ای خدا چه روز خوبیه امروز

فدات عزیزم انشاءالله اون روزی بیاد که شما میای خبر خوش مثبت شدنو وتشکیل قلب نازشو میدی

قربونت برم ساراجون برام دعا كن امروز ازمايشم منفي باشه و همه چي خوب پيش بره قربونت برم. خدا ني نيتو ...

الهی که آزمایشت منفیه و فندق کوچولوهاتو بزودی سالم بغل کنی الهی فداشون بشم جوجه هارو😍😍😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
گلم خبر خوبت رو خوندم خدا فرج خیر بده انشالله💜 مواظب خودت و نی نی باش ب سلامتی انشالله... @ماشالا ...

فدات بشم عزیزم انشاءالله هرچی از خدا میخای به حق باب الحوائج بهترینشو بهت بده

بچه ها این جواب ازمایش خون ان تی هست کسی بلده تفسیر کنه؟

@زینبی_بابا    

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مبارک باشه عزیزم انشالله که قلبش 120سال برات بزنه انشالله که نیکاد جونم با خبرای خوش بیادوخوشحالمون ...

الهی آمین انشاءالله 

انشاءالله شمام به مراد دلت برسی باران جونم

مبارکه عزیزم انشالله که ۱۲۰ سال قلبش بزنه 😍😍😍😍

الهی آمین 

انشاءالله نی نیاتو صحیح وسلامت بغل کنی وشیر بدی 

چشم و دلت روشن باشه مامان خانوم عزیزم. انشالله که همه مراحل رو به سلامتی بگذرونی. انشالله نیکاد جون ...

یک دنیا ممنونم عزیزدلم انشاءالله

انشاءالله شمام خیلی زود بیای خبر خوشحالی بهمون بدی عزیزم 

مبارکه عزیزدلم، انشالله قبلش 120 سال برات بتپه  شما معیار سن حاملگی رو فقط میتونی سونو ان تی ب ...

باشه عزیزم 

یک دنیا ممنون