2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
این که همون کوپه خودمونه😂😂 زَرَح قویماغی بخور برا سردی رحم خیلی خوبه

اره دقیقا همونه   عه باشه حتما. ممنون یاد اوری کردی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها خون قهوه ای میاد درحجم کم البته میشه نماز خوند؟

ماشالا جون ببخشید من اون سوال در مورد خون و لک بینی و غسل پرسیده بودم دیشب جوابش اومد نوشتن چون مساله وجوه مختلف داره با این شماره خواهران تماس بگیرید و جواب بخواین. اگه میخوای شماره رو بذارم زنگ بزن. من یکم سرم شلوغه وگرنه خودمم میخوام حتما بپرسم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ماشالا جون ببخشید من اون سوال در مورد خون و لک بینی و غسل پرسیده بودم دیشب جوابش اومد نوشتن چون مسال ...

آره عزیزم بفرست زنگ بزنم 

دست گلت درد نکنه آلا جونم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه ها میشه اونایی که باردارن بگن چقدر پروژسترون روزانه استفاده میکنن؟هم آمپول هم شیاف 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بچه ها میشه اونایی که باردارن بگن چقدر پروژسترون روزانه استفاده میکنن؟هم آمپول هم شیاف 

عزیزم من سه تا شیاف در روز 

شبا ساعت هشت دوتا آمپول پروژسترون

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
بچه ها من دوروزه صبحا که از خواب بیدار میشم همش حالت تهوع دارم چی بخورم خوب بشم؟

آخ جون دلمممممم 

روند حاملگیت شیک و مجلسی داره میره جلو خداروشکر 

یه بیسکویت قبل پاشدنت از زختخواب بخور بهتر میشی

آره عزیزم بفرست زنگ بزنم  دست گلت درد نکنه آلا جونم

قربووونت برم. کاری نکردم عزیزم. ممنون میشم جواب ک گرفتی ب منم بگی.

سلام علیکم و رحمة الله و برکاته

مساله دارای صور متعددی است، می توانید با بخش استفتائات شفاهی خواهران (7 ـ 37112253 ـ 025) تماس گرفته، ضمن توضیحات بیشتر، از آنان راهنمایی بخواهید.            

موفق و مؤید باشید

عزیزم من سه تا شیاف در روز  شبا ساعت هشت دوتا آمپول پروژسترون

خب برا شما ببین چه زیاده اونوقت من ۲تا آمپولم ۱ دونه شیاف دیشب زنگ زدم مرکز که خونریزیمو بگم گفتم یه شیاف بیشتر کنم میگه نه بیشترش فایده نداره دیگه 

اونوقت این فایده داره که من همش خونریزی داشته باشم آدم نمیدونه چی بگه بهشون والا 

آخ جون دلمممممم  روند حاملگیت شیک و مجلسی داره میره جلو خداروشکر  یه بیسکویت قبل پاشدنت ...

تینا جونم میل هیچی ندارم اصلا غذامم خیلی کم شده حالا بیسکوییتو امتحان میکنم حتما

شنبه رفتم پیش دکترم حتما میگم شاید یه قرصی چیزی داد

قربووونت برم. کاری نکردم عزیزم. ممنون میشم جواب ک گرفتی ب منم بگی. سلام علیکم و رحمة الله و برکاته ...

چشم عزیزم حتما...

این کدشو که نباید بگیرم درسته؟

خب برا شما ببین چه زیاده اونوقت من ۲تا آمپولم ۱ دونه شیاف دیشب زنگ زدم مرکز که خونریزیمو بگم گفتم یه ...

بنظرم سه تا شیاف بذار هیچ اتفاق خاصی نمیفته من لکه بینیم خیلی کمه اونم زیاد راه برم و سرپا وایسم تو خونه  دراز کش که باشم یا نشسته خبری نیس

من یه ۸ صبح یدونه ۲ بعد از ظهر  دوتا آمپول توی یه سرنگ ساعت ۸ شب و ۱۲ شب باز یه شیاف

خب برا شما ببین چه زیاده اونوقت من ۲تا آمپولم ۱ دونه شیاف دیشب زنگ زدم مرکز که خونریزیمو بگم گفتم یه ...

عزیزم منم از هفته ۸ تا الان که هفته ۱۲ هستم لکه بینی و خونریزی داشتم که میاد و میره ولی یکدونه شیاف یا آمپول ندارم و هر روز هم از صبح تا بعدازظهر میام سرکار، بهم میگن کاملا طبیعیه پس تو هم نگران نباش

و خدایی که در این نزدیکیست
تینا جونم میل هیچی ندارم اصلا غذامم خیلی کم شده حالا بیسکوییتو امتحان میکنم حتما شنبه رفتم پیش دکتر ...

ب ۶ هم خوبه 

ویارت شرو شده دیگه 

انتقالت چندم بود؟؟

عزیزم منم از هفته ۸ تا الان که هفته ۱۲ هستم لکه بینی و خونریزی داشتم که میاد و میره ولی یکدونه شیاف ...

عزیزم ایشالا بارت و سلامت زمین بذاری 

من که لک قهوای تیره تیره دارم