2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
عزیزم من کلا سه روز لکه بینی داشتم اما سه هفته بعد رفتم هماتومم بود با همون سایز اما قطع لکه بینی ...

به نظرت استراحت نسبی خوبه یا مطلق باشم

شما مطلقی برای خودت غذااینادرست نمیکنی؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم همه سنو گراف و دکترا همینو میگن سنوی واژینال برو وقتی نیست ینی نیست بازم هر جور خودتون میدونین ب ...

اره سونو واژینال رفتم میخوام صبر کنم این 12 روزم روش نمیخوام بعدا پشیمون بشم چرا به حرف دکترم توجه نکردم و صبر نکردم برای ماها که این همه آمپول میزنیم درهرصورت سقط سخته پناه برخدا هرچی خدا خواسته همونه انشاالله شمام مثبت میشی عزیزم میای خبرمیدی خوشحالمون میکنی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
اره سونو واژینال رفتم میخوام صبر کنم این 12 روزم روش نمیخوام بعدا پشیمون بشم چرا به حرف دکترم توجه ن ...

عزیزم پروژسترونتو با شیاف چند تا داری نمیدونم الکی امیدوارت کنم چون من کلا از این کار خوشم نمیاد ولی یه حس قوی بهم میگه قلب جوجه تو میبینی سری بعد راستی چاق نیستی چ‌ون دکتر من میگفت خیلی وقتا به خاطره چاقی شکمی حتی سنو واژینالم خیلی دقیق نشون نمیده

ان شاءالله بحق حضرت رقیه دستای اقا ابلفضل دلت شاد بشه منم دعاکن

امیییییین مرسی عزیزم عاجزانه از خداجون میخوام مثبت بشی و 9 ماه بارداری رو به خوبی بگذرونی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم پروژسترونتو با شیاف چند تا داری نمیدونم الکی امیدوارت کنم چون من کلا از این کار خوشم نمیاد ولی ...

فقط امپول پروژسترون روزی دوتا میزنم دیگه شیاف ندارم عزیزم انشاالله خدا تو دل پاک شما گذاشته باشه که من مادر شدم و این نی نی به سلامت میاد بغلم راضیم به رضای خدا

اره گلم من یکم چاقی دارم اتفاقا شکمم چاقه یکم و من اضافه وزن داشتم 11 کیلو قبل انتقال 7 کیلو کم کردم ولی 4 کیلو موند و کم نشد

قربونت برم ی نذری بکن هدیه کن ب شهید ابراهیم هادی

چشم حتما میشه بگید مثلا چه نذری؟

به نظرت استراحت نسبی خوبه یا مطلق باشم شما مطلقی برای خودت غذااینادرست نمیکنی؟؟؟

چون دکترم با وجود هماتوم پروژسترونم رو کم کرد

گفت تا ان تی و آوردن جوابش مطلق مطلق

من جدیدا گاهی میشینم و یکم راه میرم اما کار اصلا نمی کنم

به شرایطت خیلی بستگی داره عزیزم

ممنون گلم که بفکرمی پناه برخدا ممنون عزیزم خدا به هیچکدومتون نا احتی نده همه دوستان بهم لطف داشتن له ...

انشالله لطف خدا شامل حالت بشه. اره دقیقا منم چون کسی در جریان نبود همش یواشکی میومدمو بر میگشتم روزایه سختی بود حتی یاداوریشم ازار دهندس واسم. الان همه میگن تو جقدر رو بچه حساسی تو وسواس داری دیگه نمیدونن روزی ۳ تا امپول تا ۹ ماه بزنی یعنی چی نمیدونن تو ۹ ماه بارداری ماهی یبار حمام رفتن و ۹ ماه مطلق خوابیدن یعنی چی بخدا نماز و مسواکمم رو تخت بود. حتی پیش دکترمم نمیرفتم ماما میومد خونه وصعیتمو چک میکرد