2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
قربون چشمات بشم من الهی به همسرمم گفتم خیلی خوشحال شد خدا حفظش کنه برات. بی بی چک رو دیدم شایدم دو ق ...

الهی دورت بگردم الهی که اونروزی بیاد که شما بی بی چک مثبتتو تو تاپیک میفرستی از این همه ذوقت بخدا گریه ام گرفت ساراجان😭😭😭

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
مرسی عزیزم برام دعاکن دعای مادری ک تو دلش نی نی داره میگیره❤

حتما اگه لایق باشم ان شاالله چند روز دیگه خبر مامان شدنتو بدی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بی بی ببین عکس دادم مرسی عزیزم خیلی دعا کن هاله داره بی بی

مبارک باشه مامانی😍😍😍😍

الهی سالم بغلش کنی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خانوما میگم من یکم لکه بینیم بیشتر شده  قبلا فقط رو دستمال بود الان میرم دستشویی تو دستشویی هم ...

نه عزیزم نگران نباش

استراحت میکنی؟

عزیزم حتی غذا هم درست نکن فقط واسه دستشویی بلند شو

پس منم امتحان میکنم ،وای چقدر ذوق زده شدم  هفتم ظهر انتقال دادم ،امروز میشه روز ۴ یا من ؟

روز ۴ عزیزم زوده هنوز وایستا روز ۸ به بعد

ای جانم ،،خو دلمون طاقت نمیگیره تا اخر هفته 🤪🤪🤣🤣

سلام عزیزم

اومدی از اکو؟

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام عزیزم اومدی از اکو؟

سلام گلم والا رفتم شهر خودمون انجام نمیده باید نوبت بگیرم برم همدان اونجا انجام میدن

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام گلم والا رفتم شهر خودمون انجام نمیده باید نوبت بگیرم برم همدان اونجا انجام میدن

آهان

انشاالله خیر عزیزم😍

تکوناشون رو حس میکنی؟😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
آهان انشاالله خیر عزیزم😍 تکوناشون رو حس میکنی؟😍

قربونت عزیزم

اره ولی در روز شاید دوسه بار ،،بنظرت کم نیست،،اونم مثله نبضه ولی قویتر

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
قربونت عزیزم اره ولی در روز شاید دوسه بار ،،بنظرت کم نیست،،اونم مثله نبضه ولی قویتر

خوب منم همینه

زوده هنوز 

من تازه دو روز وقتی لگد میزنن زیر دستم حس میکنم

شمام تا هفته دیگه حس میکنی😍

انشاالله قسمت همه باردارا و منتظرا

خوب منم همینه زوده هنوز  من تازه دو روز وقتی لگد میزنن زیر دستم حس میکنم شمام تا هفته دیگه ح ...

ای جانم الهی فداشون بشم من🤩🤩😘😘

ایشالله توکل بخدا ،،فقط اونروز برسه که ایشالله بگیریمشون بغل

ای جانم الهی فداشون بشم من🤩🤩😘😘 ایشالله توکل بخدا ،،فقط اونروز برسه که ایشالله بگیریمشون بغل

انشاالله

واقعا روزای سخت و پر استرسی

من که درد واژن هم دارم که میزنه به پام و کمرم

یکبار خواستن بستریم کنند قبول نکردم😰

شما لاغری؟

انشاالله واقعا روزای سخت و پر استرسی من که درد واژن هم دارم که میزنه به پام و کمرم یکبار خواستن ب ...

اره بخدا خداکمک کنه ایشالله

اتفاقا منم کمردرد وپادرد رو دارم طوری که شبا اصلا نمیتونم بخابم،،من قدم ۱۷۶ ووزنمم قبل بارداری ۸۰ بود الان شدم ۸۴ کیلو دکترم میگفت وزنت زیاده باید هپارین رو تا اخر مصرف کنی

انشاالله واقعا روزای سخت و پر استرسی من که درد واژن هم دارم که میزنه به پام و کمرم یکبار خواستن ب ...

واسه چی بستری کنن!!فکر کنم این دردا طبیعیه دیگه

واسه چی بستری کنن!!فکر کنم این دردا طبیعیه دیگه

من شب قبلش خیس عرق بودم و اومدم جلوی دریچه کولر روی زمین سفت خوابیدم و از روز بعد این دردام شروع شد البته یکی دوبار میگیره و ول میکنه

بیمارستان  گفتن یوقت انقباض باشه یا سرکلاژم مشکلی پیش اومده باشه

خواستن معاینه کنند نذاشتم سریع فرار کردم

من قدم ۱۶۸.  ۵۵ کیلو بودم الان۶۰کیلو ام

اطرافیان میگن شاید لاغری لگنت کوچیکه دردات زیاده 

ولی یهو درد بدی به واژنم میزنه