2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
من شب قبلش خیس عرق بودم و اومدم جلوی دریچه کولر روی زمین سفت خوابیدم و از روز بعد این دردام شروع شد ...

نه عزیزم ایشالله که چیزی نیست ،،همون بدنت داغ بوده جلو کولرم خوابیدی بدنت گرفتگی پیدا کرده ،،الان دیگه هوا روبه خنکی میره البته شبا روزا باز یه کم گرمه باید مواظب باشی سرما نخوری،،درداتم بخاطر دوقلوهاست دارن جاباز میکنن واسه منم همینطوره بااینکه هیکلم درشته

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
من شب قبلش خیس عرق بودم و اومدم جلوی دریچه کولر روی زمین سفت خوابیدم و از روز بعد این دردام شروع شد ...

راستی شما واکسن کرونا زدید؟دیروز دکتر بهم گفت باید بزنی،،من میترسم بخاطر این پردنیزولون که میخورم میگم مشکلی پیش نیاد خدایی نکرده

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم ایشالله که چیزی نیست ،،همون بدنت داغ بوده جلو کولرم خوابیدی بدنت گرفتگی پیدا کرده ،،الان دی ...

ممنون عزیزم

انشاالله

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
امروز انتقال داشتم تو مرکز گفتن استراحت مطلق نباش . به نظرتون چه کار کنم .بخوابم یا راه برم وکارامون ...

عزیزم من خیلی کم مگه اجبار دولا نمیشدم توالت فرنگی وجارو اینا نمیکشیدم استراحتم نسبی بود روز دوم خودم غذا مو پختم ولی میگم سعی کن دولا نشی راهم میرفتم چون این داروها خونو غلیظ میکنه

همش تو خونه م جایی نمیرم کلا درازکشیدم چی بگمم چند روز پیش با مرکز صحبت کردم گفتن خدایی نکرده اگه خو ...

ماشالله الان بچش داره میره چهار سال یادمه زنگ زد گفت سقط شد اینقدر خونریزی داشت ولی بخاطر هماتوم بود بچه سالم بود. بعد ۳ ماه از استراحت خارج شد سر کار هم میرفت

خدایا شکرت
راستی شما واکسن کرونا زدید؟دیروز دکتر بهم گفت باید بزنی،،من میترسم بخاطر این پردنیزولون که میخورم می ...

من کرونا گرفتم الان نمیتونم واکسن بزنم ولیدکترم گفت حتما بزنم

نترس تداخل نداره 

من دکترم پردنیزولون رو از ۱۳هفته قطع کرد برام

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
من کرونا گرفتم الان نمیتونم واکسن بزنم ولیدکترم گفت حتما بزنم نترس تداخل نداره  من دکترم پردن ...

واسه من گفت طی دوهفته قطعش کن پردنیزولون رو

دیگه میرم واکسنم میزنم توکل بخدا

ن اصلا سردی نمیخورم کلا چند سال هست سیب زمینی و ترشی و شیرینی مصنوعی و ماکارونی وگوشت گاو و لبنیات م ...

خب دیگه امیدت به خداباشه ونگران نباش.ان شالله میشه

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
واسه من گفت طی دوهفته قطعش کن پردنیزولون رو دیگه میرم واکسنم میزنم توکل بخدا

خوب چیزی نمونده صبر کن قطع کن بعد واکسن بزن

اثردهی واکسن بیشتر میشه

فدات بشم عزیزم انشاءالله خیلی زود از چشم انتظاری دربیای وبا یه بتای خوشگل وتپل خوشحالمون کنی🤲🏻 بر ...

الهی آمین. 

به حق این روزا، هم من و هم همه ی منتظرا مامان بشن. 

ممنونم از دعای خوب و انرژي مثبتت عزیزم